tomi790 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 potrzebuję numer kostki 3PIN do czujnika parkowania - od A8 ale pewnie każda podejdzie dzięki
pablo15005 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Możesz dać jakieś foto jak ona wygląda?:>
tomi790 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 niestety nie mam - ma trzy piny szeregowo i ma kształt prostokąta i z jednej strony zaokrąglona. jest na wiązce do parktronika.
arris_88 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Z Etki nie korzystaj przy doborze kostek. Ja miałem tak, że gdy rezałem grzanie foteli potrzebne były mi wtyczki do zielonych kostek grzania. Spisałem numer, dobrał mi to w Aso, ale zdziwiłem się gdy przyszła inna kostka. Numery się zgadzały a wtyk był zupełnie inny. Więc radzę Ci abyś to dobrał na jakimś szrocie.
tomi790 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 tak to w Aso bywa. Spiałem numer ze starej kostki i będzie najpewniej dzięki ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ---------- mam taki numer 1J0 973 703 tylko występują trzy tj: bez literki, z A i z B. pytanie który wybrać
Rekomendowane odpowiedzi