Norbi TDI Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Znalazłem u siebie w A4 coś takiego jak na foto przypominające jakis przekaznik i niestety niemam pojecia co to moze być, podłączone jest pod pompke centr. zamka i jednym kabelkiem pod lampe tylną. Jesli ktoś może mnie naprowadzic na slad co to jest bede wdzięczny. Dodam jeszcze tylko że nie posiadam centralnego na pilota ani alarmu
lelus_DT Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 jestem prawie przekonany ze jest to od centralnego zamka sterowanie z pilota , najwidoczniej miales cos takiego tylko ktos ci nie dal pilocikow i odlaczyl to pod lampe idzie ci kabel ktory pewnie podaje plusa na kierunkowskazy i migaja przy zamykaniu pozostaje ci sprawdzic czy to dziala i czy jest mozliwosc dobrania do tego pilotow
Norbi TDI Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dzieki za podpowiedz :th: Podjechałem do elektryka i wyjasnił co i jak. To centralka do pilota którego niestety niemam, ale obiecał dopasować pilota pod tą co jest. Temat wyjasniony wiec można zamknąc
Rekomendowane odpowiedzi