Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AVJ]1.8 T Q Projekt na 250PS+ ModyfikacjeTabasko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kolejny planuję A6 C6 :wink: napewno będzie bardziej na wypasie:decayed: ale to może za jakieś dwa lata hehe:wink: poza tym nie jest tak najgorzej jak mówisz.. nic mi nie brakuje w B6, czasem moze tempomatu. Nie mam zamiaru też ingerować i zmieniać soczewek na xenon itp, najnormalniej w życiu nie chce mi się. Kolejna sprawa to kupić zadbany nie kombinowany model Audi już bez znaczenia jaki to naprawde wyzwanie...a pod tym względem mój jest królem:wink: Pzdr

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

fajne autko, super że :quattro: sam chętnie bym z Q pośmigał, niestety mam ośkę,

planujesz virusa???, zobacz w moim profilu wykres, ja u Witka Rogala robiłem,

o której jestes na mieście, trzeba się wreszcie spotkać, coraz więcej klubowych A4 w miescie się wreszcie robi,

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za ocenkę:wink: Q mam pierwszy raz, więc ta zimą będzie tą zimą kiedy bede jeżdził po śniegu z napędem 4x4 po raz pierwszy, zapewne będzie fajnie hehe:decayed: wirusa planuje najpóźniej w lutym prawdopodobnie w Fabryce mocy :decayed: W Radomiu jestem prawie codziennie więc jakaś ustawka mile widziana, a może w końcu zrobimy jakiegoś spota grudniowego? Muszę się jeszcze postarac o klubiwe ramki:wink:

Opublikowano
fajne autko, super że :quattro: sam chętnie bym z Q pośmigał, niestety mam ośkę,

planujesz virusa???, zobacz w moim profilu wykres, ja u Witka Rogala robiłem,

o której jestes na mieście, trzeba się wreszcie spotkać, coraz więcej klubowych A4 w miescie się wreszcie robi,

widzisz kudlaty musisz zawiesic tą sprzedaz swojej:D ja proponuje spota 21 grudnia . a furka zacna!! graty!!!

Opublikowano
Dzieki za ocenkę:wink: Q mam pierwszy raz, więc ta zimą będzie tą zimą kiedy bede jeżdził po śniegu z napędem 4x4 po raz pierwszy, zapewne będzie fajnie hehe:decayed: wirusa planuje najpóźniej w lutym prawdopodobnie w Fabryce mocy :decayed: W Radomiu jestem prawie codziennie więc jakaś ustawka mile widziana, a może w końcu zrobimy jakiegoś spota grudniowego? Muszę się jeszcze postarac o klubiwe ramki:wink:

ja bym nie ryzykował chipa robić u nas, do witka masz niedaleko do wawy, a zadowolony i pewny napewno bedziesz,.

na wiosnę zawieszenie 1BE -20 sobie szukaj od razu bedzie lepiej,.

Opublikowano
  • Autor

ja bym nie ryzykował chipa robić u nas, do witka masz niedaleko do wawy, a zadowolony i pewny napewno bedziesz,.

na wiosnę zawieszenie 1BE -20 sobie szukaj od razu bedzie lepiej,.

Miałem na myśli Fabrykę mocy w Lublinie.... ????

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

widze ze po bandzie idziesz kolego:thumbup1: bede w Pl w lipcu to musimy sie zgadac...

Opublikowano
  • Autor

Ano jasne ze trzeba sie zgadzac, kilku z Radomia znam, z Poznania tez a my z jednego miasta i sie nie poznalismy hehe. Pisz jak będziesz :decayed:

Opublikowano

Bedzie syto:decayed: czekam na dalszy rozwoj wydazen:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

faktycznie twoje pod stokrotką :git:

Opublikowano
  • Autor
faktycznie twoje pod stokrotką :git:

:grin::naughty:

Opublikowano

miałem zagadać ale widziałem z tym parkowaniem to odbiłem:decayed:

Opublikowano
  • Autor

mogłeś, wjechałem na stokrotkę postałem z minutkę zawróciłem i stanąłem tam z boku bo nigdzie nie było miejsca :kwasny:

Opublikowano

spoko następnym razem :hi:

Opublikowano
  • Autor

spoko, chyba że kiedyś może podskocze na jakiego spota w końcu :wink:

Opublikowano

no no jak tylko będzie:decayed: