Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odma z sharana podejdzie do a4 b5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie czy odma od sharana podejdzie do mojej a4 b5?

@ GALAXY SHARAN 1.9 TDI AFN 110KM @ ODMA SILNIKA 2 (2752133551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

albo ta?

SEAT IBIZA 1.9 1,9 TDI 99 110KM AFN odma (2712830273) - motoAllegro

Opublikowano

obie będą pasowały.

Opublikowano
  • Autor

ok dzieki :jerk:

Opublikowano

Ta bez separatora jest lepsza bo im mniej połączeń tym mniej wycieków a podłaczenie jest identyczne.Ale mam nadzieje,ze kupujesz nową a nie używaną bo używke masz w samochodzie.A to po latach kontaktu z olejem po prostu się rozszczelnia lub pęka.Nowa w zamienniku to ok 50-70zł za coś przyzwoitego co można założyć i nie pęka

Opublikowano
  • Autor

kupilem ta bez separatora nowa chyba zda egzamin bo stara sie rozsypala

Opublikowano

jak w orginale byl separator to ma byc po cos on tam jest prawda?najlepiej wywalic bo taniej

Opublikowano

racja, separator jest po to aby wywalany przez odmę olej zbierał się w separatorze i spływał z powrotem a nie wędrował do turbiny

Opublikowano
  • Autor

to czemu w 1z nie bylo separatora? :grin:

Opublikowano
jak w orginale byl separator to ma byc po cos on tam jest prawda?najlepiej wywalic bo taniej

:thumbup1:

Opublikowano

podjechac do aso kupic ta jedna rure dolna bo gorna moze zostac stara poniewaz feralny punkt naszych odm to laczenie blok odma i po problemie i masz orginal koszt prawie 100 pln

Opublikowano
  • Autor

dzwonilem do aso i co? 139 zlociszy za rurke od bloku silnika do separatora:facepalm:

---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

pierwszy lepszy sklep z czesciami i jest 45zlociszy oryginal i od reki

Opublikowano

gdzie ty dzwoniles:) ?zadzwon do poznania ja tam dałem 110 dokladnie bo teraz patrzalem na paragon 45 zlociszy orginal powiadasz:):polew:

Opublikowano
to czemu w 1z nie bylo separatora? :grin:

bo jak produkowali 1Z to nikt jeszcze nie wpadł na to aby zastosować separator... AFNy z początku produkcji też nie miały chyba tego separatora

Opublikowano
  • Autor

no i u mnie tez go nie bedzie heh nie ma kata nie ma egr i tez tego nie posiada:grin:

Opublikowano

apropo tej z filtrem - dobrze ze jej nie wziałes bo jest uszkodzona - otwor sruby do bloku silnika- jest skruszona.