morsik26 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam. Chciałbym obniżyć swoje Audi A4 B5 sedan z 1996 roku. Dostałem od kolegi sprężyny czerwone,który twierdzi,że wyciągnął je z A4 B5. Moje pytanie czy patrząc na zdjęcie które zamieściłem poniżej może mi ktoś powiedzieć czy one faktycznie będą pasowały do mojego auta? Oczywiście mam 4 takie sprężyny,ale na zdjęciu pokazałem tylko po jednej sztuce niby przód i tył. <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandamix Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 sam fakt że wyciągnięte z b5 nikomu nic nie mówi,może tył okey bo nie będzie wielkiej różnicy ale przód przecież co silnik to inne springi,jakoś paskudnie one wyglądają,chyba mają trochę nalatane,da się tam jeszcze jakieś oznaczenia odczytać?ja to bym ja na złom wyrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nic się na nich nie da odczytać niestety.Też sobie chyba je podaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi