nicko999 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Aktualnie posiadam w aucie świece jedno elektrodowe beru lecz zrobiłem na nich juz ponad 30tys km i auto jest troche mułowate więc postanowiłem zamówić katalogowo swiece ngk 3 elektrodowe,czy np swiece mogą mieć wpływ na dynamike jazdy? mimo,że dobrze wyglądają? i jeszcze jedno pytanko kable WN mam firmy beru ale gdy chcialem z jednej swiecy ściągnać nie mialem dostepu i naderwałem kabel i było przebicie.Ale miałem stary dobry kabel jeden NGK i tu pytanie czy jeśli mam kable beru i jeden ngk to nic nie wpływa na dynamike itp?
eu4yaon Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 podepnik vaga to zobaczymy dlaczego auto jest mułowate, może przepłyka albo przepustnica?
nicko999 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 auto podpiąłem pod vaga to jedynie wyskakiwał mi błąd w stylu: zla adaptacja mieszanki jakoś tak
eu4yaon Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 proponuje zajechac na regulacje LPG bo to moze być przyczyna
Rekomendowane odpowiedzi