xBladex Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 tak ledy..pisalem w pierwszym poście ze ledy biale. No i teraz jest następny problem jak je podłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 pewnie trzeba uciąć oprawkę i wsówki musisz dorezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 nic nie trzeba ciąć, w oprawce są wsuwki które można zdemontować i założyć na nowe kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGTI Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Pozwolę się podpiąć pod temat. Chciałem wymienić boczne kierunki w swojej A4 98r na poliftowe pasują bez problemu czy trzeba coś przerabiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Poliftowe nie pasują do błotnika przedliftowego bo maja całkiem inny kształt, w przedlifcie masz "kwadraciki" a w polifcie prostokątne, podłóżne. Możesz wymienić swoje pomarańczowe na takie same tylko np. białe i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGTI Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dzięki za informacje tak myślałem ale wolałem się upewnić. Pozdrawiam sony xperia s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Poliftowe nie pasują do błotnika przedliftowego bo maja całkiem inny kształt, w przedlifcie masz "kwadraciki" a w polifcie prostokątne, podłóżne. Możesz wymienić swoje pomarańczowe na takie same tylko np. białe i będzie git. lub dymione ewentualnie przezroczyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi