jaro0606 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 witam mam pytanko odnośnie średniego spalania z kompa u mnie jest tak ,że zeruje zrobię ok 30 km średnie z kompa mam powiedzmy 14 l i stane w miejscu np.korek ,a spalanie rośnie w oczach nawet do 25l w bardzo krótkim czasie napiszcie czy też tak macie czy ma coś zwalone ogólnie walczę z wysokim spalaniem ok 20 l gazu
d4widoV Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 srednie spalanie tak dziala wlasnie - stoisz w korku to rosnie. A spalanie rzeczywiscie masz za duze, mam ten sam silnik i u mnie jest 16-17l gazu przy butowaniu
jaro0606 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 tak tylko ze jadę np 30 min mam 12l stanę na 1min a spalanie o wzrasta o setkę np co 5,10 sekund i tak w minute z 12 mam 17 a za chwile 23 pojeżdze troche spalanie spadnie stane i znów w górę a co do tego spalania to juz mi ręce opadają nowe świece, kable, drugi komplet sond wszystkie nowe węże od podciśnień ,przepływka niby ok jeżdżę w miarę oszczędnie a to spalanie mnie dobija zauważyłem właśnie ze tak mi to spalanie wzrasta właśnie na postoju podejrzewam jeszcze kompa dlatego właśnie pytam
Rekomendowane odpowiedzi