ktonikto Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam, mam autko 2006/2007r z USA. Mam trzy przyciski do otwierania bram. Czy w Polsce jest ten sam system i czy bedzie to działać? Kto potrafi coś takiego zaprogramować, jestem z Kielc? Pozdrawiam Marcn
danielo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 To jest system HomeLink poczytaj sobie wszystko będzie działać HomeLink > advice > Audi Tutaj jeszcze poczytaj Forum dyskusyjne AUTOBRAMY.ORG :: Zobacz temat - Zaprogramowanie HOMELINKa HomeLink
marcin_o23 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 tylko niekoniecznie z modułem z wersji usa, z tego co na forum czytałem jest różnica w czestotliwości w stanach a w europie, więc wymiana moduły na europejski wchodzi w grę, ja niestety mam już prawie wszystko ale moduł również z usa:eusathink:
ktonikto Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 właśnie ja już z tym troche walcze na wszytskie sposoby i nic. Wiec chyba faktycznie moduł trzeba wymienic. Ile takie coś kosztuje?
marcin_o23 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 kwestia znalezienia używki na alledrogo, w aso pewnie cene będzie lekko odstraszać, w aso 3130pln
wrclaguna Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Trzeba wymienić wszystko inaczej nie bedzie działac, problem jest wlasnie z czestotliwoscią USA 315 MHz vs. EU 433 MHz
marcin_o23 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 a daszki z pilotemto też rónica??
Trzastek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Z USA na 100% nie działa w PL no chyba ,że radio w bramie/szlabanie masz też z USA . Przycisków nie trzeba wymieniać.
Rekomendowane odpowiedzi