Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie MMI/mapy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Panowie prosze o pomoc. Jak wlaczam navi wyswietla mi koment "please insert navi data medium" wiec podejrzewam ,ze nie mam wgranej mapy.. chcialbym sciagnac z neta ,ale nie wiem jaka mam dokladnie MMI ? Kod BNav_eu_p0029_d1 moze ktos pomoze ? :)

Opublikowano
  • Autor

Dzieki czytalem wczesniej ,ale pare rzeczy jednak mi sie nie zgadza,kazdy mowi co innego ,najlepiej po tym kodzie ,moze ktos wie gdzie mozna po tym kodzie stwierdzic ?

Opublikowano

Odczytaj numer sterownika 5F to bedzie wiadomo :wink: albo sprawdz czy na DVD mozesz ogladac filmy

A Mapy to zapomnij ze zainstalujesz z neta :kox:

Opublikowano
  • Autor

a gdzie ten sterownik 5f sie znajduje ? Wiem ,ze kolesie tu sciagali z neta z chomikuj i chuczalo dobrze ;)

Opublikowano

Sterownik masz powyzej klimatronika a jezeli chodzi o numer to pasuje podpiąc kompa i go odczytać :wink: na oslonce pisze ci MULTIMEDIA

W 2010 bylo wprowadzone kilka zmian i roznych wersji jezeli chodzi o MMI

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie rozne wersje :/ podales w innym watku cyt"Masz MMI 3G LOW (bez joya w pokretle) dwa sloty na karty SD i płyte pod NAVI" wszystko by sie u mnie tak zgadzalo ,ale w linku ,ktory tez podales I Am Audi | The Standard for Audi | Articles I Models I Video I Pictures – Audi 2G MMI VS: Audi 3G MMI jest wyrazne pokazane ,ze pokretlo bez joya jest w MMI 2G. Hmmm ?

Opublikowano

Troszke nieaktulne tam info jest jezeli chodzi o MMI 3G LOW :wink: posty sa z przed 3 lat

Daj foty ekranu co masz oraz wersje softu .

Opublikowano
  • Autor

Ja tam widze posty z 2012 ;)

jak sprawdzic wersje softu ? Sorry ,ale zielony jestem.... ;)

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

20130107355.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

20130107358.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

Opublikowano

Na pewno nie masz MMI 2G :wink: widac to po 2 X SLOTACH gdzie tam tego nie ma , poniewaz w tym miejscu jest zmieniarka 6 CD

Poczytaj tutaj w INSTRUKCJI OBSŁUGI oraz SYSTEMACH MMI ----> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-poradnik-instrukcja-obslugi-nawigacja-mmi-190467/index2.html

Mar 162G-MMI-VS-3G-MMI-1.png

Opublikowano
  • Autor

no dzieki ,podejrzewam to 3g low ,wogole w specyfikacji nie ma DvD tylko cd rom wiec chyba ktos to ruszal....