Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oświetlenie kabiny , drzwi oraz nóg - POMOCY !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z dłuższym czasem próbowałem się uporać z pompą centralnego wraz z oświetleniem kabiny. Nie chodziła mi pompa centralnego ( zamykała lecz nie otwierała) kupiłem inną pompę i juz wszystko ok. Lecz oświetlenie drzwi oraz nóg z przodu nadal nie chodziło. Dzisiaj wraz ze znajomym elektrykiem zeczeliśmy iść po kablu koloru BIAŁO-BRĄZOWEGO , który odpowiada za te własnie podświetlenie. Co się okazało kabel jest cały lecz nie było przekaźnika , włożyliśmy przekażnik i o dziwo wszystko się zapaliło ;) Byłem Heppy do momentu kiedy nagle zgasły. :kwasny: i okazało się że gdy otorzy sie drzwi to zapali się dana lampka lecz jak zaraz zapali się oświetlenie górne auta czyli podsufitka tył i przód to nagle wszystkie gasną. Wygląda na to że nie współgraja ze sobą. Elektryk powiedział że to czasówka i zaproponował mi podmienic lapę górną przednią oświetlenia kabiny. Gdyż tam najprawdopodobniej znajduje się sterownik czasowy. Czy może ktoś spotkał się z takim przypadkiem ;) ??

Czy to może być wina jakiegos microstyku w zamakch ?? :kwasny:

Próbowałem równiez użyć WD-40 lecz nic nie pomogło ewidentnie wine ma lapka górna :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ----------

Odrazu po zapaleniu się górnej lapki dolne lapmki gasną ;(

Opublikowano

czym nowsze auto wiecej nasrane elektroniki ze człowiekowi ciezko sie polapać .Nie pomijaj faktu ze ktoś wyciagnał przekaznik pewnie nie bez powodu i tutaj szukaj przyczyny.

Opublikowano
  • Autor

Tak ale wiem dlaczego. Ponieważ przestraszyli się że jak górne swiatło sie zapala to dolne nagle gaśnie i słychac odbicie przekażnika. Moim zdaniem wyciagneli go bo mysleli ze jakas zware daje i bali sie ze OOOO pójdzie z dymem ;)

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ----------

Kurcze dzisiaj jeszcze jak wyłączyłem całkowicie oświetlenie górne przednie oraz tylne wg nie chodzą lampki dolne , lecz po włączeniu w stan otwerania drzwi i sie zapalają i gasną po całkowitym zapaleniu się górnej lapy to dolne gasna ;( :shock3: Jestem tym normalnei zszokowany ;(

Opublikowano

kolego podpowiem ci tyle ze u mnie jest tak ze jak otowrzysz drzwi pasazera na odpalonym silniku padl mi mikro styk w zamku drzwi i zapala sie i gasnie dolne i gorne swiatlo ale nie mam czasy sie w to bawic nie rpzeszkadz mi to bo jak otwieram inne drzwi to jest ok

Opublikowano
  • Autor

No ok. Dzięki za info ale tak robi w każdych drzwiach. Myślisz że we wszystkich padły microstyki ??? U mnie dolne tylko gasną a górne się pali cały czas.