Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5 AFN 97r]Jaki numer wtyczki czujnika poziomu płynu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie poszukuje numeru wtyczki czujnika poziomu płynu spryskiwaczy przedniej szyby . Kostka jest prostokątna , z jednej strony półokrągła i na 2 piny

---------- Post dopisany 28-03-2013 at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2013 at 18:07 ----------

I jak nikt nie ma możliwości załatwienia numeru kostki czujnika od poziomu płynu spryskiwaczy ??

Opublikowano

CZUJNIK PŁYNU SPRYSKIWACZY VW SEAT AUDI 7M0919376 (3111017037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To jest ten czujnik i wtyczka, zadzwoń do sprzedającego i dopytaj czy z wtyczką odda. Ni chol... znaleźć samej wtyczki nie mogę.

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

VW AUDI SKODA SEAT KOSTKA CZUJNIK 7M0919376 (3098184055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Może on jeszcze będzie miał.

7M0919376 - to jest numer czujnika, pytaj o wtyczkę do niego tych, którzy oferują czujniki na allegro. Tyle mogę Ci pomóc :hi:

---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

1J0973722A POMPA SPRYSKIWACZY KOSTKA VW WEBASTO (3079360560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tutaj też zerknij.

Opublikowano
  • Autor

No ja też szukałem i nigdzie nie ma numeru tej kostki , w etce też nie moge tego namierzyć , Podziękował