Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z esp i skaczące zegary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam taki problem. niedawno zakupiłem a4 b8 z 2009 roku. Jeździłem autkiem jakiś czas ale go zamulało( mam tez a4 b5 z 2000116ps chiptuning na 130ps i była strasznie zrywna). Zdecydowałem się więc na usunięcie filtra PDF. Po wyjechaniu z warsztatu( jakiś autoryzowany punkt vtec na podkarpaciu) i przejechaniu kilku kilometrów zapaliła się kontrolka "Check engine" i "esp". Dodam tylko ze zrobiono mi też chiptuning na jakieś 180ps. I nie wiem co się dzieje. Auto wróciło do warsztatu na "poprawkę" i zniknęła kontrolka "check engine". ale po wyjeździe znów zapaliło się "esp" i podczas kilkukilometrowej jazdy zegar od temperatury płynu chłodniczego skakała od 50st.C do 90st.C. Wcześniej zdarzyło mi się po powrocie z niedługiej jazdy jak wyłączyłem auto to wiatraki na chłodnicy działały na 'maxa' przez jakieś 10 minut. A temperatura powietrza była około 0st.C więc to chyba nie było normalne. Jeśli ktoś wie co może być przyczyną takich usterek to proszę o pomoc.

Opublikowano

jeżeli chodzi o wiatraki to może być jakiś czujnik termiczny na głowicy ale nie spotkałem się z takim czymś od czasów poczciwej B3.

Opublikowano

Bez pełnej diagnostyki sie nie obejdzie :wink:

Jedz do tego warsztau i cały czas REKLAMUJ .

Gdzie to robiłes ? bo widze ,ze jesteś z PODKARPACKIEGO

Opublikowano

wiatraki pewnie od czujnika temperatury , miałem tak w moim (B6) A na reszte nie odpowiem

Opublikowano
  • Autor

robilem w leżajsku ale już 2 razy auto było tam sprawdzane i nic gość nie znalazł