Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

immobilizer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem problemy z immobilizerem przez kilka miesiecy srednio odpalał za 3 razem byly przypadki ze z 10razem.. Ale nigdy za 1 razem..

Typowo na uszkodzenie immo zapalal na sekunde i gasł na wiosne miałem kabel lutować od tej stacyjki..

A ze mam slaby akumulator jak dłuzej stoi na mrozie to podładowałem go w domu przez noc, po podłaczeniu aku ,auto zapala za pierwszym razem immo nie odlacza, probowalem kilkanasie razy przez 3 dni i zapala za pierwszym razem.

Możę mi ktoś powiedzieć dlaczego po odlaczeniu aku wszystko jest w porzadku ?

Opublikowano

mialem tak samo ,musisz zapiac vag i po usuwac bledy .u mnie to pomoglo.a tez byla masakra

Opublikowano

witam

prawdopodobnie cewka indukcyjna w stacyjce Ci nie łączy. I dlatego odpalał ci za któryms razem. Na vagu bedziesz miał błąd za małe napiecie na stacyjce, albo jakos tak. Ja wyłączyłem immo i mam spokuj. :) a jak odepniesz aku masz jedno odpalenie jak zgasisz juz nie odpalisz jak masz uszkodzone immo.

Opublikowano

a po co oni kiedys montowali te immo to ja nie rozumiem tego do niczego to nie potrzebne.u mnie po skasowaniu bledow pomoglo juz ponad pol roku jest minelo od skasowania bledow

Opublikowano
  • Autor

właśnie tylko problem ze na vagu (polski vag) i na jakimś lepszym dotykowym u eletryka łaczy się tylko z licznikiem i poduszkami a na innych jest błąd połaczenia takżę nawet z silikiem nie mogę się połączyć.