YOGI3000 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Z papierów wynika że auto miało w 23/09/2011 nalatane 131.139 km.Teraz ma 131.000 km więc coś tam cofnięte zostało ale chyba bardzo mało jedynie co to może powypadkowa .... A opłacało by się cofać przy takim przebiegu 15-20tys km?
fafnasty Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 ceny tych b5 rosna przez nas przez klientow i tak samo jak maleja przebiegi bo gdyby kazdy kto chce kupi auto OOOO nie jakiegos szrota z francji kierowal sie czym innym niz przebiegiem ooo200 tys to nie dziekuje bo zajechany a koles za 5min robi 135tys i juz jest za***iste auto i idzie od reki Polacy maja nasrane w tych swoich glowach i jak kupoja to by chcieli za zlotowke ale jak juz cos odsprzedac to skroic ile sie da a jesli sie da to jeszcze troche skroic... ja swojego polifta kupilem za 12tysi z 2000roku i wiedzialem ze na 280tysi nalatane i malowany zderzak bo byl wymieniany i co mi w tym przyszkadza skoro motor pracuje sto razy lepiej niz znajomych fury po za***istym przebiegu 150tys heheh
pastaldo Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 ceny tych b5 rosna przez nas przez klientow i tak samo jak maleja przebiegi bo gdyby kazdy kto chce kupi auto OOOO nie jakiegos szrota z francji kierowal sie czym innym niz przebiegiem ooo200 tys to nie dziekuje bo zajechany a koles za 5min robi 135tys i juz jest za***iste auto i idzie od reki Polacy maja nasrane w tych swoich glowach i jak kupoja to by chcieli za zlotowke ale jak juz cos odsprzedac to skroic ile sie da a jesli sie da to jeszcze troche skroic...ja swojego polifta kupilem za 12tysi z 2000roku i wiedzialem ze na 280tysi nalatane i malowany zderzak bo byl wymieniany i co mi w tym przyszkadza skoro motor pracuje sto razy lepiej niz znajomych fury po za***istym przebiegu 150tys heheh Popieram Ale jeśli moge miec prośbę to troszke poprawniej pisz bo ciężko się czyta.
runmadafaka Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 co do przebiegu może się zdarzyć, mamy w domu sprintera 2005 rok oryginalny osobowy i ma niecale 130 tyś km może to więcej niż to audi ale jak na sprintera to ledwie jeżdżony:wink: ojciec od 4 lat ma b7 2008 i zrobil 15tyś km w 4 lata, niedawno stuknęło 100tyś, przebieg 100procent oryginał
fafnasty Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 sorry za pisownie pisalem z fona i po browarku hehe:wink:
Voo Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja na auto z Belgi dostałem certyfikat przejechanych kilometrów Car-Pass.Z zapisanymi przeglądami i przebiegiem auta od 2000 roku.Auto rocznie robiło 10-15 tyś km.
wypsiu Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ceny tych b5 rosna przez nas przez klientow i tak samo jak maleja przebiegi bo gdyby kazdy kto chce kupi auto OOOO nie jakiegos szrota z francji kierowal sie czym innym niz przebiegiem ooo200 tys to nie dziekuje bo zajechany a koles za 5min robi 135tys i juz jest za***iste auto i idzie od reki Polacy maja nasrane w tych swoich glowach i jak kupoja to by chcieli za zlotowke ale jak juz cos odsprzedac to skroic ile sie da a jesli sie da to jeszcze troche skroic...ja swojego polifta kupilem za 12tysi z 2000roku i wiedzialem ze na 280tysi nalatane i malowany zderzak bo byl wymieniany i co mi w tym przyszkadza skoro motor pracuje sto razy lepiej niz znajomych fury po za***istym przebiegu 150tys heheh Co do tego auta to przebieg (23/09/2011 131.139 km) jest potwierdzony i w 99,9% pewny .
fafnasty Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 polacy juz tak maja ze jak cos jest lepsze niz maja oni to albo jest kradzione albo krecone albo bite albo cos... wiekszosc kupila swoje Fury na szwabach a sprzedac jak cos to chca jako perelki hehe:wink: widac ze jest zadbana i siano tez zjadliwe to tylko brac:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi