Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wymiana wyswietlacza fis czerwonego 2003 na kolorowy 2001 i odwrotnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam możliwość zamiany licznika czerwonego na kolorowy ale tu rodzi się pytanie czy bd wszystko działać? W swojej audi 1.8t 2003 mam czerwony a ta z kolorowym jest 3.0 2001 rok wiem ze trzeba przekodować immo i tu mam magika co raczej ogarnie temat bo zajmuje się korekta liczników ale co z prędkościomierzem bo czytałem na forum ze prędkość była brana z czujnika przy skrzyni a potem z ABS albo na odwrót. Nr licznika kolor 2001 8E0 920 930 KX a moj czerwony 8E0 920 900 N jakby ktoś mógł mi powiedzieć co dokładnie trzeba przekodować itd żeby mój działał w tym z 2001 a kolorowy u mnie. Oba samochody posiadają kilka kluczy i ewentualnie mógłbym Zamienic w nich pestki immo? bez kodowania ?

---------- Post dopisany 02-02-2013 at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2013 at 12:05 ----------

I co nikt nic nie wie na ten temat?:wink:

Opublikowano

Ostatnio kodowałem koledze z forum licznik kolorowy i właśnie miał stary o nr 8E0 920 930 N . Nowy kolor miał nr 8E0 920 930 S. Jeśli chodzi o licznik z końcówką K lub KX to niestety nie podejdzie. Raz że prędkościomierz nie będzie działał, a dwa to do 2002r było immo bez crypto, a po 2002r. z crypto więc immo jest inne.

Opublikowano
  • Autor

dzięki Cwiara na taki post czekałem może nie do końca bo wolałbym jakby działało :decayed: czyli trzeba szukać licznika nowszego a jakie maja nr wiesz może ? 8E0 920 930 S tylko taki czy są jeszcze jakieś?