Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziury w drogach ranking najbardziej dziurawych dróg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga zakładam temat bo dotyczy każdego.DZIURY W DROGACH.Dziś po przejechaniu ulicy ŻELAZNEJ W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM,złapałem się za głowę :facepalm: ser szwajcarski,a na środku słupek ostrzegawczy postawiony na dziurze głębokości z pół metra-dodam zdjęcia w najbliższym czasie.Omijajcie ulice Żelazną szerokim łukiem bo wasze zawieszanie tego nie przeżyją.

Robić foty dziur w drogach i wrzucać,miasto,wieś,droga krajowa,nazwa ulicy jeśli znana i fotka.Ranking najbardziej dziurawych dróg,jak nie macie fotki to opisać gdzie jest ser drogowy,bądź pojedynczy rów przeciwczołgowy tzw: łamacz wahaczy :decayed: Może się komuś przyda i inną drogę wybierze.

Na początek:

PIOTRKÓW TRYBUNALSKI

UL.ŻELAZNA na całej długości i szerokości sito nie do ominięcia.

Opublikowano

proszszszszsz..

to bylo ze 2 lata temu. teraz juz nie da sie tamtedy jezdzic wiec smigam inna droga naokolo

Opublikowano

Radom równoległa ulica z najgłówniejsza w mieście ul Kolberga

DSC_0181.jpg

DSC_0188.jpg

DSC_0182.jpg

Opublikowano

I tak warmińsko-mazurskiego nie pobijecie. Tu są takie dziury, że głowa mała. Cała 527 w dziurach.

Opublikowano

poka poka :kox:

Opublikowano

nie ma się co za głowę łapać, po każdej zimie wychodzą takie kwiatki na niektórych drogach, że masakra :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

kolejny kwiatek

Piotrków ul. Roosevelta

DSC02045_1.jpg

Remont żelaznej łatanie dziur

DSC02044_1.jpg

Opublikowano
kolejny kwiatek

Piotrków ul. Roosevelta

http://s12.postimage.org/6xsthsro9/DSC02045_1.jpg

Remont żelaznej łatanie dziur

http://s10.postimage.org/qx8f8arz9/DSC02044_1.jpg

dziury lajtowe :decayed: a remont widze generalny. u moich starych na wiosce przyjezdza traktorek, na przyczepie ziemia/kamienie/gruz i 3 panów w gumofilcach z łopatami i "łatają" :facepalm: czesto te łaty do pierwszego deszczu nawet nie wytrzymują...

Opublikowano
  • Autor

Tak też robią na bocznych gminnych drogach gruz z kamieniołomu maja darmo takie błotko glina i trochę kamieni wszystko w pięknym różowy kolorku :grin:

Opublikowano

w Piotrkowie rondo to duże też galancie dziurawe a jechałem latem:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Widocznie tylko Piotrków i Radom dziurawy bo coś mało fotek,jak się nazbiera to kopiuj wklej i na e-mail do ministerstwa transportu.

Rondko owszem jakoś się rozpadło muldy jakieś powstały jak na leśnych drogach od korzeni drzew.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja do lublina nie mam jak jeździć główna droga wojewódzka nie dość że dziurawa to i połamana,odcinek 30km to jadę i się klnę..a w centrum postawili mi wspaniały znak którego jeszcze nie widziałem,uwaga zaniżone studzienki bo doleli na zimę nowy asfalt a studzienki na starej wysokości a że i tak były zapadnięte to z parę centów będzie,i jak tu glebić jak tu do góry trzeba podnosić,nie wspomnę o pozapadanych mostkach po drodze do pracy...koszmar normalnie

Opublikowano
  • Autor

Znam te twoje okolice tam często najfajniejszy to taki żelazny most chyba w Puławach gdzie się tiry nie mieszczą i lusterka trzeba składać .