Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy to są sprężyny od s-line -20mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w opisie proszę mi powiedzieć czy to sprężynki od S-line -20mm ? zakupiłem je od kolegi z forum tu u nas i się chciałem upewnić:)

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

http://img600.imageshack.us/img600/9011/img2387s.jpg

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano
  • Autor

Spoko widziałem to ale gybym coś jeszcze z tego rozumiał to by mi było latwiej dla tego załozyłem temat z zapytaniem.

Opublikowano

Z tego co widac to te przednie(niebieski-zielony-zielony - 8E0 411 105 CE) to napewno są 1BE lub 1BV i napewno -20mm, a co do tylnych to ciezko powiedziec jaki to kolor obok niebieskiego.

Opublikowano
  • Autor
Z tego co widac to te przednie(niebieski-zielony-zielony - 8E0 411 105 CE) to napewno są 1BE lub 1BV i napewno -20mm, a co do tylnych to ciezko powiedziec jaki to kolor obok niebieskiego.

O dziekuje kolego moze to biały lub szary co? A jakaś jest różnica między 1BE a 1BV?? To moze inaczej a jaki kolor powinie byc kolo tego niebieskiego??

Opublikowano

1BE to -20mm ale w miare komfortowe a 1BV to -20mm ale juz dosc sztywne (sam takie mam). Co do tego koloru to jezeli jest to szary-niebieski to wychodzi na to ze tył jest z B7, a co do białego to nie widze takiego koloru wspólnie z niebieskim.

Opublikowano
  • Autor

Kolega mowił ze on sciagał od sciebie z 1.8T i mowil ze od eski to jest -20mm napisalem do niego jaki to kolor kolo niebieskiego.

Opublikowano

No ja mam tez eske tyle ze u mnie są 1BV ale jakie kolory mają to nie wiem. W eskach jest albo 1BE albo 1BV zalezy co ktos sobie zamówił. Ale jak jest zdjete z auta to zakładaj :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem juz je kupiłem on dawał sobie gwint i ja odkupiłem te od niego za 250pln dobra cena? Ja mam u siebie serie w tym 2.0 i chciałem właśnie tak 2 centy obnizyc ja i by była twardsza bo na zakrętach jak jadę to buja nią i mnie to w...a:) Jeszcze zanim założę musze dwa wahacze wymienić.

Opublikowano

Mysle ze cena jest ok, jezeli oczywiscie sprezyny nie są mocno wybite. Ja mam u siebie 1BV auto siedzi ładnie ale mogłoby byc troche bardziej miekkie (tzn. nie jest zle, ale do wozenia dziecka i dla zony to raczej mniej przyjemne) dla mnie moze byc.

Opublikowano
  • Autor

One są z B6 o 1BE.