szafir1985 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 witam dzis podczas jazdy do pracy cos zaczelo mi stukac w przednim prawym kole, gdy dojechalem na miejsce poruszalem kolem na boki i wydaje dziwny dzwięk taki jakby cos mlaskało przy ruchach kolem na boki, naprawde dziwny dzwiek pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem, dodam ze zawieszenie niedawno wymienione tak ze temat wachaczy odpada, spotkał się ktoś z Was z czymś takim?? dziś po pracy postaram sie wjechać do mechaniora zeby to sprawdzil. prosze uzywac prefiksu przy zakladaniu tematu.poprawione
szafir1985 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 tez tak podejrzewam dodam tylko ze pare dni wczesniej przy hamowaniu zaczeło mi piszczec właśnie to koło w którym teraz są te dziwne luzy niewiem czy to moze mieć jakis związek..
szafir1985 Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 klocki i tarcze wymienione jakieś 5 tys temu, tak że wykluczam chyba tą możliwośc[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 10:45 _________________________________________________no tak jak pisalem wczesniej podjechalem po pracy do mechaniora i po wstępnych oględzinach stwierdzil ze lozysko jest ok, i nic tam nie widzi, a co najdziwniejsze u niego nie bylo slychac tego dzwięku, niewiem czym to bylo spowodowane ale jezeli sie to powtórzy to po prostu zignoruje to no chyba ze bede wiedział czym to jest spowodowane, proponuje zamknąć ten temat[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 22:01 _________________________________________________no i sprawa sie wyjaśniła ku mojemu zdziwieniu uszkodził się łącznik stabilizatora to było przyczyną tych dziwnych odgłosów
Rekomendowane odpowiedzi