Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RNS-E + wzmacniacz+ subwoofer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Kolego jeżeli od wzmacniacza ori to mogę Ci tak pomóc a'la paint :]

http://s17.postimage.org/nx0oe5l4r/a4_wzmak.jpg

teraz już dasz rade na pewno :]

Kolego w nowym wzmaku wpinasz do Lini In na Cinczach,

wejście HI-INPUT to jest kaaapa, daje się tam sygnały prosto z głośników a tego się nie praktykuje :]

Jeszcze taka kwestia, ten plus w tej kostce przy ori wzmaku to raczej mierny jest pewnie? Na kabelku cienkim jak piz*zi kłak :wink: Wypadalo by puscic prosto z akku porzadny kabel nie?:whistling:

EDIT

dobra zawaliłem babaola :grin: ten + to wzbudzenie :decayed: wszytsko wiem juz :)

Opublikowano

mrogal dobrze, że sie poprawiłeś z tym plusem bo już chciałem Ci napisać parę słów :]

najlepiej od aku, zależy jaki to wzmak masz:]

Opublikowano

Koledzy napiszcie mi czy jest jakaś przejściówka z fabrycznej kostki od RNS-E na chince do kabla sygnałowego. Mam na podłączenia 4 kanałowego helixa na przód i monobloka hifonicsa. Myślałem że sygnał na hifonicsa moge wziąśc z kostki od fabrycznego wzmaka ale nie wiem czy to coś da bo nie gra mi tył i subwoofer. Albo fabryczny wzmak uwalony albo nawi wypuszcza sygnał na cabrio?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

wejście HI-INPUT to jest kaaapa, daje się tam sygnały prosto z głośników a tego się nie praktykuje :]

Kurcze ale to jest dla B6 a ja mam B5 i wtyczke przy wzmaku 26 pinowa :facepalm::kwasny:

---------- Post dopisany 04-07-2013 at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2013 at 12:07 ----------

Kurcze ale to jest dla B6 a ja mam B5 i wtyczke przy wzmaku 26 pinowa :facepalm::kwasny:

Jesli komus to pomoze rozwiazalem problem podlutowalem sie bezposrednio w kostke wychodzaca z RNSE wg tego schematu :AUDI RNS-E (4B0 035 192P) full : Pinout cable and connector diagrams-usb, serial rs232,rj45 ethernet, vga, parallel, atx, dvi...

w koscte C podpialem sie pod pin 5 oraz 11 z sygnalem chinch (kabel idacy do bolca wtyczki ;) ) a masa w pin 8. W kostce D pin 13 to +12v po radiu czyli remote we wzmaku. Gra to jak nalezy czysto glosno i nic nie sieje roboty na gora 1h