Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja rns-e+bluetooth+tv+dvd+bose+pc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki mały dylemacik kupiłem rns-e,Bluetooth ,zestaw bose,chce to wszystko podłączyć .

Kupiłem kable takie przejsciowki bo gniazda sie nie zgadzaly pomiedZy autem a rns-e ,mam tez przewody do Bluetooth gotowe (plug&play) ,mikrfon i antenę gps.

Teraz tak oryginalnie w schowku była zakladana zmieniarka zastanawiałem sie na kupnem ale znalazłem ze w audi a8 była zmieniarka dvd tylko pytanie czy to będzie działać , chce tez mieć tv i dvd więc doradzcie co mam kupić , znalazłem tez na necie ze można podłączyć iPoda czy iphona i mieć funkce video lub tez co było najciekawsze można założyć mały pc w schowku tam gdzie zmieniarka tylko niewiem jaka będzie dostępność tego na rynku i potrzebny będzie dotykowy ekran .

A co do bose jeszcze go nie wiedziałem bo czekam na paczkę ale stawiam ze są tam fabryczne gniazda jest możliwość kupienia gotowych przewodów lub wszystko osobno i zrobić samemu?

Opublikowano

wrzuc foto tej zmieniarki... :wink:

Opublikowano
  • Autor

Fota :)

image.jpg

Opublikowano

wg mnie powinno byc OK ale potwierdz jeszcze u kogos... myslalem jeszcze o innej :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ktoś mi mówił ze nie więc teraz już sam niewiem , da radę to sprawdzić ? , a o jakiej myslales? I może jest cos fajnego aby weszło do schowku jak zmieniarka cd tylko żeby było na dvd najlepiej zmieniarka , chociaż wole oem bo to zawsze spoko wyglada ( fabrycznie)

---------- Post dopisany 17-03-2013 at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany 15-03-2013 at 23:17 ----------

???