Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Gdzie w okolicy mogę zhamować auto 4x4 na rolkach? Od razu mówię że nie interesują mnie warsztaty mające to coś na koło bo jak u nich zapytacie: "A co jak mi rozwalicie auto podczas hamowania na mieście?" człowiek odpowiada: "No... ale chyba ma Pan auto ubezpieczone!" :gwizdanie: Nie interesuje mnie też jakieś chipowanie tylko chciał bym wiedzieć co tam siedzi. :cool1:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 19:00_________________________________________________WRC przykrywaj auto bo u mnie pojedyńcze kulki lodu już lecą :decayed:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

grzes sam sobie rozwalisz bo sam jedziesz podczas hamowania z tym czymś na kołach :-)

kraków, warszawa mają 4x4 obciązeniowe

Opublikowano

Panowie nie wiecie gdzie w okolicach Rze dostanę sterownik do turbiny do 3.0 TDI ?? Pilne :mysli:

Opublikowano

a mógłbyś mi podać jakieś namiary?;D

Opublikowano

koledzy, w związku z wczorajszym sprzątaniem garażu, oddam za przysłowiowe piwo (może być kasztelan :>) rozwijaną siatkę bagażnika do avanta B5.

Opublikowano

koledzy, w związku z wczorajszym sprzątaniem garażu, oddam za przysłowiowe piwo (może być kasztelan :>) rozwijaną siatkę bagażnika do avanta B5.

biorę :) do zobaczenia na spocie :)

Opublikowano

Panowie, pytanie mam.... ostatnio cos mi się dzieje w aucie... gdy przekręcam kluczyk zdarza się że nie działa climatronic(nic nie świeci), wycieraczki(nie reaguja na ruch manetki) i kierunkowskazy, ale awaryjne działaja... co to może by??

Opublikowano

Panowie, pytanie mam.... ostatnio cos mi się dzieje w aucie... gdy przekręcam kluczyk zdarza się że nie działa climatronic(nic nie świeci), wycieraczki(nie reaguja na ruch manetki) i kierunkowskazy, ale awaryjne działaja... co to może by??

Stacyjka do naprawy :gwizdanie:

Opublikowano

chyba ta kosta co w niej siedzi, umiera... jest tak że odpalam i po chwili zaczyna działa. no nic, trzeba wymienic :)

Opublikowano

chyba ta kosta co w niej siedzi, umiera... jest tak że odpalam i po chwili zaczyna działa. no nic, trzeba wymienic :)

Zapal i jak nie będzie napięć to poruszaj delikatnie kluczykiem i wtedy się powinno pojawiać :cool1:

Opublikowano

właśnie tak robiłem, i nic z tego, zaryzykuje i wymienię ją. koszt niewielki :good: no i jeszcze można przekaźniki posprawdza :)

Opublikowano

Pany mam na sprzedaz dwa nowe laptopy. Toshiba 650 oraz Acer aspire. Dwa lata gwarancji, ceny o 200 PLN nizsze niz na Rynku.

a68cb28b7f35f189med.jpg

37aa743e19625071med.jpg

172eb973a750fed9med.jpg

3788c797729deeadmed.jpg

Padaka wynajęta na Wesele Kumpla :evil:

Opublikowano

a kupisz mi ? :chytry:

Opublikowano

kumpel widzę nie wierzy w przesądy :wink4:

Opublikowano

ma ktoś jakiś kontakt z Dawid0?