Jump to content
IGNORED

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

slaweq

Recommended Posts

264e92a9b2e61f8e.jpg

Zapraszamy wszystkich na Spoty organizowane w Rzeszowie - najbliższy już  w NIEDZIELE 21 WRZESNIA  GODZ. 20.00-23.00   
Parking Kryty na PODPROMIU

FACEBOOK

https://www.facebook.com/Audi-A4-Klub-Polska-Podkarpacie-2045307922371123/?hc_ref=ARSYRBU1Okj6ke1oYw5fi0Y3TTC5dXGKEmEVSy6zjq-QfcWZ9_lH2A9pvyN0TKE9RyA

https://www.google.pl/maps/@50.0304913,22.0042269,3a,75y,18.91h,49.6t/data=!3m6!1e1!3m4!1so0d17LyGW3GrVvTnCWY-Tg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

parking_apklan_olszynki_01.jpg

nizej kilka fotek z wczesniejszych SPOTÓW

4bc91eeafc27a108m.jpg 3c9c0d62dfb6ca37m.jpg 545d0988bb679d19m.jpg 04b0238460c3b2efm.jpg 16aac95499fd1e3dm.jpg

f513a23f579fc6ebm.jpg 57a368886b8e2452m.jpg bb51d5c9ee0caaa2m.jpg 6b7a2bcd6149c559m.jpg

- wiecej zdjęc w galerii SPOTÓW RZESZOWSKICH :

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/16735-galeria-spotow-rzeszowskich-fotki-i-filmiki/#entry214803

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To moze sie spotkamy ale wydaje mi sie jak sie cieplej zrobi,

bo teraz to pogoda tylko do pubu

Mozemy się spotkać nawet na wiosnę, to jest szansa, że bedzie nas więcej...

... no i bedzie cieplej...:):):)

Choć jesli ktos jest z Rzeszowa, i ma ochote sie spotkać, to po co czekać do wiosny...:D:D:D:D

Ja jestem chętny zawsze na spocik...

Guest Murzyn

chlopaki jak cos ustalicie to dajcie znac na PW...wpadne popilnowac porzadku ;) pewnie cuber,kezor,podsi,micz tez wpadna to zrobi sie wiekszy spocik

cieszę się ze sa chętni na spocika... w końcu ktoś musi popilnować porządku...

juz zapraszamy... mam nadzieje, ze szybko coś zorganizujemy

cieszę się że podkarpacie budzi się ze snu zimowo-spotowego i jest coraz wieksze zainteresowanie spotami w Rzeszowie...:):):) Bardzo mnie to cieszy...

i czekam na dalsze deklaracje przybycia...

pozdrawiam serdecznie....

Panowie.

Bedzie się organizowało spotkanie w Strzyżowie, w lutym, Podkarpackiego Klubu Audi, ale zapraszamy wszystkich użytkowników wozów marki Audi.

Jak ktoś chętny, to z miłą chęcią go przyjmiemy.

Panowie.

Bedzie się organizowało spotkanie w Strzyżowie, w lutym, Podkarpackiego Klubu Audi, ale zapraszamy wszystkich użytkowników wozów marki Audi.

Jak ktoś chętny, to z miłą chęcią go przyjmiemy.

szogun0 to jest na podkarpaciu klub Audi?? Macie jakąś strone internetową??

chetnie do Was dołącze...

Mozesz podac jakies namiary na Was?? Kiedy i gdzie się spotykacie?? Macie jakieś spoty?? Jestem z Rzeszowa i chetnie dołącze do Was...

Pozdrawiam :a4fan:

z tego co widze to nadal nic sie nie dzieje ... czyzbyscie garazowali swoje audiczki?

Temat bardzo powoli sie rozwija bo brak szefa wszystkich szefow :P Moze ktos sie przelamie, i stanie na czele gromady podkarpackiej, i cos zorganizuje ;)

jest dobrze...

podkarpacie do boju...

jak tak dalej pojdzie stworzymy mocną ekipe A4-fan :a4fan::a4fan::a4fan:

wiosna juz niedaleko....

pucować audiczki i wyjeżdzamy na spoty... na podkarpaciu...

pozdro 4all

Ja po swoja :a4fan: jade do Niemiec we wtorek . Jestem z Rzeszowa tez jestem chetny na jakis spocik mysle ze Rzeszow bylby dobrym miejscem dla kazdego poniewaz lezy posrodku. Jakbyscie cos organizowali dajcie znac . :564:

Ja też jestem za Rzeszowem. Chętnie przyjadę jak będę w Tbg wtedy. miałbym jeszcze paru kumpli z A4 , też by się napewno pojawili. Jak coś to piszcie. :564:

Ja tez sie pisze na spotkanie w Rzeszowie.

tylko to chyba marzec-kwiecien jak bedzie cieplej.

no to nie ma na co czekać, tylko robić, organizować...

... szybki spocik w Rzeszowie....

widze, że jest coraz więcej chętnych, więc ustalmy jakąś datę (nie czekajmy do marca - kwietnia), pogoda jest sprzyjająca, więc można się spotkać...

myślę, że najlepsza na taki spocik, bedzie NIEDZIELA... na parkinku kolo hali "PODPROMIE" myśle, że kazdy wie gdzie to jest...:):):)

Ja proponuje najbliższą niedziele, tj. 28 Stycznia 2007r. godzina hmmm... 14-15

:a4fan: A4 fani łączmy się...

Kto jest chetny, niech pisze.... A spocik napewno się odbędzie...

Czekam na zgłoszenia i deklaracje przybycia...

PRZYBYWAJCIE...

Pozdro 4All :a4fan:

Ja odpadam ,raz w miesiącu jestem w Tbg, a w niedziele to przeważnie wyjeżdżam po południu do Pleszewa. Także dla mnie lipa :( szkoda!!!! :a4fan:

to jest tylko propozycja terminu spociku...

... czekam na inne propozycje daty spotu:)

ja napewno będe.... ale samemu, to troche smuto...

pozdro

na parkinku kolo hali "PODPROMIE

A gdzie to jest :P

Moze w sobote wieczorem było by lepiej ? niedziela tez moze byc.

Tylko tak zebym z godzine wczesniej wiedzial :D

Acha mam pytanko do ludzi z Rzeszowa, czy za reduta jest jakis gazownik, bo wybieram sie tam jutro i nie chce w ciemno jechac.

Dla mnie spocik w sobotę to byłby idealny!!! Mógłbym przyjechać ale ze 2 tyg. wczesniej muszę wiedzieć ,zeby sobie wolne ustawić w pracy!!! :564:

Ja jestem otwarty na kazda propozycje auto odbieram w czwartek tj. (25.01) wiec jak sie odbedzie w sobote lub niedziele na pewno bede jesli kiedy indziej tez bede .

Wiec jak jest wiecej chlopakow do zorganizowania to wpisujcie sie pozdro . :564:

Wracam właśnie z Rzeszowa, byłem na podpromiu ;) fajny ten parking jak sniegiem sypło :D

:one:

To jak będzie z tym spotem ? Ktoś chętny, musze wiedzieć do piątku. Jak nic nie ustalimy to będe szukał innych atrakcji ;)

To nici z tym spotem, w tą niedziele !/?

A szkoda, że brak chętnych, bo fajnie na tym parkingu jest, jak śnieg spadnie ;)

Jakby się coś zmieniło to i tak dopiero w poniedziałek się dowiem. Nie mam net w domu.