Opublikowano 15 Lipca 201115 l Gdzie w okolicy mogę zhamować auto 4x4 na rolkach? Od razu mówię że nie interesują mnie warsztaty mające to coś na koło bo jak u nich zapytacie: "A co jak mi rozwalicie auto podczas hamowania na mieście?" człowiek odpowiada: "No... ale chyba ma Pan auto ubezpieczone!" :gwizdanie: Nie interesuje mnie też jakieś chipowanie tylko chciał bym wiedzieć co tam siedzi. [br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 19:00_________________________________________________WRC przykrywaj auto bo u mnie pojedyńcze kulki lodu już lecą
Opublikowano 15 Lipca 201115 l grzes sam sobie rozwalisz bo sam jedziesz podczas hamowania z tym czymś na kołach :-) kraków, warszawa mają 4x4 obciązeniowe
Opublikowano 16 Lipca 201115 l Panowie nie wiecie gdzie w okolicach Rze dostanę sterownik do turbiny do 3.0 TDI ?? Pilne
Opublikowano 16 Lipca 201115 l http://www.zumi.pl/2295096,Bebes_Export_Import_Czesci_Samochodowych,Lubzina,firma.html
Opublikowano 17 Lipca 201115 l koledzy, w związku z wczorajszym sprzątaniem garażu, oddam za przysłowiowe piwo (może być kasztelan :>) rozwijaną siatkę bagażnika do avanta B5.
Opublikowano 17 Lipca 201115 l koledzy, w związku z wczorajszym sprzątaniem garażu, oddam za przysłowiowe piwo (może być kasztelan :>) rozwijaną siatkę bagażnika do avanta B5. biorę do zobaczenia na spocie
Opublikowano 18 Lipca 201115 l Panowie, pytanie mam.... ostatnio cos mi się dzieje w aucie... gdy przekręcam kluczyk zdarza się że nie działa climatronic(nic nie świeci), wycieraczki(nie reaguja na ruch manetki) i kierunkowskazy, ale awaryjne działaja... co to może by??
Opublikowano 18 Lipca 201115 l Panowie, pytanie mam.... ostatnio cos mi się dzieje w aucie... gdy przekręcam kluczyk zdarza się że nie działa climatronic(nic nie świeci), wycieraczki(nie reaguja na ruch manetki) i kierunkowskazy, ale awaryjne działaja... co to może by?? Stacyjka do naprawy :gwizdanie:
Opublikowano 19 Lipca 201115 l chyba ta kosta co w niej siedzi, umiera... jest tak że odpalam i po chwili zaczyna działa. no nic, trzeba wymienic
Opublikowano 19 Lipca 201115 l chyba ta kosta co w niej siedzi, umiera... jest tak że odpalam i po chwili zaczyna działa. no nic, trzeba wymienic Zapal i jak nie będzie napięć to poruszaj delikatnie kluczykiem i wtedy się powinno pojawiać
Opublikowano 19 Lipca 201115 l właśnie tak robiłem, i nic z tego, zaryzykuje i wymienię ją. koszt niewielki no i jeszcze można przekaźniki posprawdza
Opublikowano 19 Lipca 201115 l Pany mam na sprzedaz dwa nowe laptopy. Toshiba 650 oraz Acer aspire. Dwa lata gwarancji, ceny o 200 PLN nizsze niz na Rynku. Padaka wynajęta na Wesele Kumpla