Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto z Bieszczad A najlepjej OKolic Sanoka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Poszukuję Pomocy w związku z wynajęciem mieszkania i Pracy w Sanoku lub Okolicach. Myślę nad przeprowadzą do Najlepiej Sanoka , mam tam dziewczynę a dzieli nas 100 Km i myślałem tam się zakwaterować :-) Prosiłbym o Nakierowanie mnie Jakiej tam Pracy najlepiej szukać i gdzie się udać :-) i jak ma się Sprawa wynajmowania Mieszkania. Mile widziane linki miejsca i gdzie mam się udać ;-) Czekam Na Odpowiedzi I Pomoc :-)

Opublikowano

Mam kolegę w Bieszczadach, ma dom do wynajęcia ale to parę km od Sanoka więc chyba Ci się to nie będzie opłacać :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Kolego a ile Km ? Możesz go popytać o kwotę co nieco ;-)

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam miejscowość to wychodzi mi około 56km w jedną stronę :kwasny: On mieszka w kierunku Birczy, blisko Arłamowa a ten dom to był koło tego.

Opublikowano
  • Autor

A rozumiem znam te okolice ;-) Mi zależy najbardziej w Sanoku Mieszkanie ;-)) I praca na Miejscu pewnie za łatwo nie będzie ale muszę szukać pytać może akurat ktoś z forumowiczów pomoże ;-)

Opublikowano

Może ktoś jeszcze Ci pomoże :wink:

Opublikowano
  • Autor

Noo cały czas właśnie czekam ;-)

Opublikowano

Jak Ci zależy na czasie to poszukaj na stronach, ogłoszeniach bezpośrednio w okolicach Sanoka.

Opublikowano
  • Autor

Nie aż tak strasznie to nie dopiero tak na Wrzesień ;-) Wiesz chcę po prostu popytać gdzie i jak Najlepiej szukać Pracy i mieszkania ;-)

Opublikowano

ogólnie w Sanoku ciężko o pracę wiem to z własnego doświadczenia. W jaki kierunek chciałbyś uderzyć?

Opublikowano
  • Autor

Hmm szczerze To Naprawdę wszystko Mam trochę Uprawień Na Wózki Widłowe A,B ,T , C+E w Drodze. Myślałem Coś nad Pracą Fizyczną, Po Prostu Każdej Pracy bym się podjął Byle Dorobić coś I Opłacić Mieszkanie Patrzyłem na Wynajem Mieszkań w Sanoku To tak Jest na Poziomie 500 zł Czyli nie tak strasznie. Tylko Potrzebuję Pomocy w Tym wszystkim :)

Ps. Myślałem na Turystyce Jakieś Pomoce w Domku ale tam to raczej zbyt dobrych pieniędzy nie zarobię ;/