Tommy94 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam Od paru miesięcy mam problem ze swoją A4. Samochód drży na jałowych obrotach, w miarę rozgrzewania się to zmniejsza, gdy złapie 90 stopni to prawie w ogóle nie drży. Podczas ruszania słychać buczenie a po stronie pasażera czuć wibracje biegnące aż do tylnej kanapy, dzisiaj podczas wywalania kata stwierdziłem ze drgania musza pochodzić od układu wydechowego. Gdy miałem uszczelnianą pompę i samochód chodził na rozregulowanym kącie i dawce paliwa silnikiem strasznie rzucało na prawą stronę. Samochód jeszcze lekko ściąga w prawo ale nie wiem czy to może mieć coś wspólnego z moim problemem. Czy te wszystkie objawy mają coś wspólnego z usterką układu wydechowego czy też może prawa poduszka silnika już się kończy? A może jest jeszcze inna przyczyna? Z góry dzięki za pomoc
scitec87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 u mnie w 1z tez jest buczenie na 4 i 5 biegu w granicach 2tys obrotow ale ajk szybko dodam gazu to nie ma obstawiam lacznik elastyczny a moze tez katalizator hmm mial ktos cos podobnego? ---------- Post dopisany 13-04-2013 at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2013 at 19:43 ---------- wymienilem zlacze elastyczne wydechu i niestety nie pomoglo ;/
Rekomendowane odpowiedzi