Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 awx] a4 b6. Nie działa navi- help!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Chyba tak, w bose masz każdy głośnik ze swoim wzmacniaczem z tego co wiem. Plus zwrotnice oczywiście do Hert'z-ów są w zestawie.

Opublikowano

muszę gdzieś poszukać schematu :decayed:

Opublikowano

sie stykniemy w najblizszym czasie to porownasz sobie z bose:wink:

Opublikowano
  • Autor

tomkekhxc Ok :D Wie ktoś może który pin w RNS-E jest od podświetlania przycisków? Bo świeci mi tylko wyświetlacz, nic poza tym. W Concercie wcześniej też nie miałem podświetlania więc pewnie brakuje mi jakiegoś kabelka...

Opublikowano

moze pin wypadł i lezy gdzies luzno kabelek

dziwne ze ci nie swieci :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

No dziwne dziwne jest taki jeden kabelek fioletowy chyba jesli dobrze pamietam on jest luzem możliwe, że to ten? Jeżeli tak to , w który pin go ładować?

Opublikowano

powinno świecić jak włączysz światła , sprawdź

Opublikowano
  • Autor

Dalej nie wiem które to...:decayed:

Opublikowano

Jak jeszcze nie zrobiłeś dekorów wnętrza to u mnie w temacie masz jak to wygląda w carbonie :)

Opublikowano
  • Autor

Ok obadam ;) Trudno się to klei? Coś takiego jak stickerbomb czy coś?

---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ----------

Godzinę temu zawitał kurier z anteną GPS i adapterem anteny radiowej :) Już wszystko założone, GPS na podszybiu w rogu bo nie chciało mi się do tyłu ciągnąć przez całe auto :D Właśnie nagrywam NAVI i idę stestować czy będzie co z tego ;D

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:23 ----------

Godzinę temu zawitał kurier z anteną GPS i adapterem anteny radiowej :) Już wszystko założone, GPS na podszybiu w rogu bo nie chciało mi się do tyłu ciągnąć przez całe auto :D Właśnie nagrywam NAVI i idę stestować czy będzie co z tego ;D

a z którego roku masz mapkę ??? bo ja mam z 2014 roku :decayed:

Opublikowano

Bardzo latwo :-) pewnie sa i stickery :-)

Opublikowano
  • Autor

krzysiekvtec Stickerem kleiłem błotnik przy kiblu swego czasu to ogarniam w miarę dlatego pytam czy to coś podobnego ;)

Harry19-19 Narazie to muszę tą płytę nagrać dobrze bo pierwszej mi nie czyta... -.- Zakupiłem jeszcze 2 i będe się męczył zaraz. Mapy mam z 13r.

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

Kolejna płyta nagrana, kolejna nie działa...;) Najprawdopodobniej mam zbyt złomowatą nagrywarkę, bięgne do sąsiada, może u niego się nagra dobrze...

---------- Post dopisany 10-01-2014 at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2014 at 18:59 ----------

3 płyta też nie działa...:) Skończyły mi się pomysły już, nagrywałem na 3 różnych płytach przez 3 różne programy na 3 nagrywarkach i dalej nic... Jakieś pomysły? HELP.