Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czy to modul komfortu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nastepujacy problem. Przestal mi dzialac centralny zamek zarowno z pilota jak i z kluczyka oraz z przycisku od strony kierowcy. Nie dzialaja tez elektryczne szyby oraz nie podswietlaja sie przyciski od otwierania szyb. Podejrzewam, ze padl mi modul komfortu ale nie jestem pewien. Orientuje sie ktos w temacie ? Z gory dzieki za pomoc

---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ----------

Czy to pompka centralnego zamka bedzie odpowiadala za te wszystkie rzeczy ? bo kazdy mowi co innego. Ale za szyby rowniez ? dziwne.. jak kupie pompke uzywana sprawna o tych samych numerach seryjnych, to wroci wszystko do normy ? i czy to bedzie pompka, czy jednak modul ?

Opublikowano

podaj jaki masz model A4. ja obstawiam na sprawdzeniu kabli miedzy drzwiami kierowcy a slupkie. w tej gumwej przelotce lubia zlamac sie kable, jezeli polecial by w nich najgrubszsy np od masy to cala elektryka w drzwiach pada na momencie. zdejmij gume i zobacz co tam sie dzieje. jezeli bylby tam problem to polecam po naprawie wiazki sprawdzenie bezpiecznikow. jezeli natomiast mialbys wymieniac pompke zamka co wydaje mi sie zbedne to musi byc o tych samych numerach.

Opublikowano
  • Autor

a4 b5 `97 adr 1,8. ale wszystkie szyby mi nie dzialaja, nie tylko od strony kierowcy, tak samo z zamkami. Lampka nad glowa tez sie nie oswieca przy otwarciu drzwi, dopiero po nacisnieciu przycisku.

---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

problem rozwiazany, zjarany byl bezpiecznik nr 38, taka pier**la a tyle zachodu :)

Opublikowano

hm, cos jest przyczyna ze bezpiecznik sie zjaral. wszystkie objawy wskazuja na awarie wiazki w drzwiach kierowcy. pojezdzisz zobaczysz, oby jak najdluzej bylo dobrze i zycze ci tego.