poras Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam. Mam do was prośbę.Ostatnio odkrecilem schowek pasażera i wypadla mi taka sprężyna i nie mam pojecia do czego ona służy a to fotki z którego miejsca wypadla dzisiaj moim oczom ukazala sie ta oto wtyczka gzie ja trzeba wetknąć?
Lu-Gi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 to ostatnie zdjęcie to moim zdaniem zniszczony czujnik temp. zewnętrznej
poras Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 to ostatnie zdjęcie to moim zdaniem zniszczony czujnik temp. zewnętrznej temperature zew. mi pokazuje wiec moze to nie to. A ta sprezynke moze ogarniasz gdzie ona ma byc?
Lu-Gi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie przypominam sobie czy gdzie by tam była taka sprężynka, a ta kostka to raczej na bank czujnik temperatury tylko ta "główkę" ma oderwana. otwórz maske i zobacz czy z przodu chłodnicy na dole go masz przykręconego podejrzewam że nie
poras Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 oki i dzieki za pomoc Lu-Gi:thumbup:
Rekomendowane odpowiedzi