Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nawigacja GPS TomTom Go 730 vs reszta świata.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: Zastanawiam się na kupnem nawigacji TomTom Go 730 i tutaj nasuwa się pytanie. Czy w tej cenie znajdę coś bardziej dokładnego i ogólnie lepszego(przykłady alternatyw dla tego modelu). Proszę również o podzielenie się ze mną wrażeniami z użytkowania właśnie tej nawigacji oraz ogólnie o producencie TomTom. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!!

Krzysiek

Opublikowano

Co do mapy i urządzenia to Ci nic nie powiem. Ale jako o firmie to opisuję poniżej:

Mam w pracy TOMTOMa. Pewnego dnia jakiś gość go używał i myśląc że mały otwór na obudowie (mikrofon) to reset wcisnął tam coś cieniutkiego i owy mikrofon wbił sie do środka. Po konsultacji z polskim punktem serwisowym uznano, że muszę go odesłac do serwisu. W bardzo szybki i fajny sposób oni zamówili na ich koszt kuriera, który jeszcze w tym samym dniu podjechał zabrać przesyłkę. Przychodzę do pracy na drugi dzień rano, odbieram pocztę i :shocked: a tam e-mail: godzina 05:25 - Urzadzenie TOMTOM o numerze ........ został przyjęty na serwis. Podpisano Szef Serwisu HOLLAND AMSTERDAM. OK, super posłali go do Hollandi. Pracuję, sprawdzam i :shocked: mam wiadomość e-mail: godzina 14:30 - Urzadzenie TOMTOM o numerze ........ zostało naprawione i odesłane do klienta na adres ......... Co prawda doszedł do mnie na drugi dzień. Ale podsumowując, Cała operacja trwała 4 dni, urządzenie, które zostało popsute mechanicznie (gwarancja nie obejmuje) naprawili, i transport na ich koszt :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski: TAK TRZYMAĆ :thumbup:OBSŁUGA SERWISU w sklai 10 dostaje 10+

Opublikowano
  • Autor

No no czyli firma na medal:) Coraz bardziej jestem napalony na tą navi :) Dzieki za odpowiedź i czekam na następne. :>

Opublikowano

ten TomTom nie jest zły :good: Polecam

Opublikowano

Uzywam Tom Toma od ponad roku , wgrywam kazdaa aktualizacje map i powiem ze Tom Tom na najnowszyc mapach 7.20 jest godny polecenia

Opublikowano
  • Autor

A jak to jest z tymi opłatami podobno co jakiś czas trzeba jakaś kwotę zapłacić za działanie. :angry:

Opublikowano

niby jakie oplaty? nie bardzo wiem o co biega :naughty:

Tom tom jesli chodzi o mapy jakis rok temu odbiegal pod wzgledem map polskiale od czasu map 7.20 naprawde zrobili kawal dobrej roboty powiem tak ze pokrycie ulic to 99% ,

polecam nawi Tom Tom (mapy + obsluga = duzy plus)