cabanmat Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Witam Czy znacie jakąłś fajną stronke aby sobie pooglądać różne wzory i przykłady pomieszczeń ? Zbliża się malowanie i może bym coś fajnego upatrzył... sama kolorystyka jakieś ozdobienia...
RafuZG Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 polecam cały temat:decayed: Tuning pokoju co moge jeszcze - Budownictwo, remonty i majsterkowanie
aregus Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Wydaje mi się, że na stronie Duluxa kiedyś można było chyba coś poćwiczyć... A propo jak będziesz malował to polecam Farby Dulux i Beckers.. te drugie lepsze ale i droższe..
cabanmat Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Maluje Duluxem ;-) Dodawawać ultramaryne do białej farby?
majkel20 Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Ja używam farb Caparola latexowe, po 2 latach kuchnia jak nowa, każdy mniejszy brud można bez problemu usunąć za pomocą mokrej szmatki. Tutaj różne aranżacje: Pokój dzienny - Wasze Wnętrza Leroy Merlin
cabanmat Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Opublikowano 18 Maja 2013 Ja będę malował raczej Duluxem bo po prostu mam ogólny dostęp w mieście do farb tego producenta. Jak ktoś zna jeszcze jakieś aranżacje to proszę o linki
Rekomendowane odpowiedzi