turbo-88 Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam mam problem ze sprzegłem zaczelo sie jak chciałem wrzucić wsteczny i coś strzeliło i pedał od sprzęgła został w podłodze i auto Sciągłem auto do domu zacząłem od odpowietrzenia układu ale to nic nie dało i auto było przez cały czas na sprzegle mogłem wrzucac biegi na zapalonym silniki ;( potem sprawdzilem po koleji pompke i silownik i nic wszystko dziala Wiec postanowilem oddac auto do mechanika ktory po kilku dniach dzwoni zebym przyjechal bo jest jakis problem ze skrzynią. Pojechałem do niego i on twierdzi ze jak odpowietrzył układ to wszystko działało ale jak sie przewiózł i dolał oleju i znowu sie przewiózł to została za nim plama oleju ściagnął skrzynie i okazalo sie, ze w skrzyni jest dziura. Teraz mam problem bo czeka mnie wymiana skrzyni i sprzegła ale nie jestem pewny czy ta dziura jest z mojej winy bo gdy zaraz po tym jak pedal został w podłodze wchodzilem pod auto i skrzynia była sycha. Prosze o jakas rade bo juz nie wiem co mam dalej robic.
audi36 Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam .....Nic nie poradzisz....szukaj używanej skrzyni do swojego modelu i musisz wymienic a co do sprzegła to zobaczysz w jakim jest stanie.....Pozdrawiam
turbo-88 Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 Już kupiłem nowa skrzynie i sprzęgło teraz czekam na odbiór mojego autka :>
Rekomendowane odpowiedzi