marinero Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Siemka Everybody :mrgreen: !! W mojej A4 brakuje podłokietnika foteli przednich - czytałem na forum że kilka osób miało ten sam problem. Pytania są następujące: 1 Jak sobie poradziliście z brakującym podłokietnikiem i jaki (z jakiego auta) dobraliście?? 2 Jak się sprawdza podłokietnik przy kubełkowych fotelach z dużymi tak zwanymi boczkami?? Czy nie bedą one przeszkadzać?? Pozdro!!
Kunio Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja kupilem na allegro. trzeba bylo troche wyrezac srodkowy tunel ale jest teraz OK Tez mam kubełki i w niczym to nie przeszkadza
Gość Murzyn Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 2 Jak się sprawdza podłokietnik przy kubełkowych fotelach z dużymi tak zwanymi boczkami?? Czy nie bedą one przeszkadzać?? Pozdro!! ale w czym mialoby to przeszkadzac??
Rudolf Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Kunio, daj namiar na ten podłokietnik z allegro - chcę kupić a nie chcę kupować " w ciemno". Co rezałeś ? Ja mam zwykłe fotele ale chciałbym uniknąc dużego rezanka
spanky Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 prosze kontynuowac w juz rozpoczetym watku o podłokietniku w A4 B5 -> http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3719 zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi