Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie działa wiatrak klimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc sprawa wygląda tak że, po dwóch krótkich uruchomieniach dla sprawdzenia czy działa klima na wiosne okazało się ze wszystko jest ok, przy wiekszym upale zonk bo klima nie chłodzi, ale tak kompresor działa bo po załączeniu klimy na LO i zgaszeniu silnika slychac jak kompresor wyrównuje jeszcze ciśnienie, wiatrak od klimy sie nie załącza przy włączonej klimie ale gdy odepne kostke za silnikiem od temperatury chyba plynu chlodzacego wentylator od klimy startuje i chodzi caly czas czyli raczej sprawny. Układ szczelny i nabity nowym odczynnikiem, dodam ze nie swieci sie ECON caly czas i podpięcie pod komputer nie wykazało żadnych błedów.

Co może być przyczyną, i od czego najpierw się zabrać? z góry wszystkim dziekuje za pomocne komentarze :wink:

Opublikowano

Witaj.mam to samo.to jest sterownik wentylatora klimatyzacji.widac go z góry na wentylatorze z takimi żeberkami.właśnie nie wiem czy da się to wymienić czy cały wentylator.dałem posta i czekam.

Opublikowano
  • Autor

a jak doszedłeś do tego ze to ten sterownik? i czy jestes tego pewien na 100%? mówisz masz identyczne objawy jak u mnie??