MARCIN607 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 ALoha :hi: Więc tak trzeba dorobić kluczyk do autka. Co potrzeba-na moją logikę: kluczyk i tu pierwszy pytanie czy może być od B7 od razu i tylko grot wymienić czy musi być z A2? (dodam że kluczyk w a2 jest taki sam jak w b6 nawet ma takie samo oznaczenie na grocie AHH). czy bebechy z b7 obsłużą immobilizer i centralny w A2? czy da się w ogóle sam grot kupić ? i analogicznie czy da się nie ori grot wsadzić w ori obudowę kluczyka? nie krytykować tylko podpowiedzieć - jak jakąś głupotę napisałem poprawcie z góry dzięki :hi:
Gość cwiara Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Odczytaj nr kluczyka. Ten co podajesz z grota nic nie mowi. Musisz rozpolowic kluczyk i na pilocie w srodku jest nr. Immo i centralny to dwie rozne rzeczy. Pestke immo kupujesz nowa i wkladasz do kluczyka. A jesli chodzi o pilot to trzeba znac czestotliwosc starego. Ja np w b6 mam kluczyk z b7 i centralny dziala ale pestke wymienialem. W b7 byly dwie czestotliwosci 433 i 434 Mhz. Grot kupujesz nowy ori, docinasz i montujesz. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi