Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie zamontowaliście CB Radio ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czytających,

Spora część klubowiczów jeździ z CB Radiem i musiała się uporać z montażem jednostki w aucie. Z racji dość ciasnego kokpitu kierowcy umiejscowienie radia jest dość trudne.:kwasny:

Temat otwarty po to aby każdy mógł się podzielić tym gdzie zamontował CB radio. Sam będę musiał niedługo wmontować radio i zamieszczę wtedy jakieś zdjęcia. Na tę chwilę chętnie zobaczę/przeczytam jak wam się to udało.:naughty:

Opublikowano

Wszystko zalezy jakie CB chcesz kupic ( budzet) :wink:

Ja widziałem całkiem fajnie zamontowane w schowku w lampce podsufitkowej.

Opublikowano
  • Autor
Wszystko zalezy jakie CB chcesz kupic ( budzet) :wink:

Ja widziałem całkiem fajnie zamontowane w schowku w lampce podsufitkowej.

Mam Presidenta Harry II ASC, wielkie nie jest.

Mógłbyś dokładniej opisać jak umieszczone było radio w/zamiast lampce ? Rozumiem, że radio było przykręcone na swoim pałąku do schowka.

Opublikowano
  • Autor

Fajny sposób w Q5 i w A7 na tej stronie pokazali tylko jeszcze jedno mnie zastanawia... czy oni używają jakieś bezprzewodowej gruszki, czy poprostu na potrzeby zdjęcia odkręcili i wsadzili tam zaślepkę, przykładowo w q5 to by psuło cały efekt jeśli trzeba przykręcać wiszącą gruszkę. A co do a7 to zastanawiam jak się udalo tak ciasno zamontować bo noemalnie cbradio ma jeszcze taką małą ramkę która odsuwa niestety.

Swoją drogą to cena jest dobrze odjechana...

Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk 4

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I gdzie wrzuciłeś radyjko? Ja swoje (johnnyIII) zamontowałem w schowku przed pasażerem, wtyk antenowy boczny 90 st.co skróciło potrzebną na montaż przestrzeń. Zamykam schowek i radyjko nikogo w oczy nie kuje... :wink:

Opublikowano
  • Autor
I gdzie wrzuciłeś radyjko? Ja swoje (johnnyIII) zamontowałem w schowku przed pasażerem, wtyk antenowy boczny 90 st.co skróciło potrzebną na montaż przestrzeń. Zamykam schowek i radyjko nikogo w oczy nie kuje... :wink:

No zamontowałem w okolicy lewej goleni kierowcy, generalnie podpatrzyłem tak u kolegi i okazało się że NIE MA CAŁKOWICIE problemu, tj. nie ociera ani nie dotyka nawet nogi, co więcej z perspektywy okna nie widać tylko jeszcze nie wiem gdzie gruchę usadowić i czy robić dziurki na "trzymak gruchy" czy trzymać oraz wkładać i wyciągać przy wsiadaniu i wysiadaniu do kieszeni w drzwiach. Nie blokuje też gniazda OCB :P

Załączam zdjęcia:

20130819_002002.jpg

20130819_002024.jpg

20130819_002030.jpg