Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jakie wtryski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc powoli przymierzam się do zmiany wtrysków i tu moje pytanie, które lepiej kupić? ori 059 130 277 BD czy

Bosch 0 445 115 078? pewnie ori i tak są robione przez Boscha ale może jednak jest jakaś różnica na + dla któryś?

po ori mogę sam podjechać do firmy Moto Mar z Bydgoszczy bo mam jakies 100km, a Boscha z Allegro jak już. Które kupić? na innym forum spotkałem się z opinią że te ori BD nie są oryginalne, co o tym sądzicie?

Wtryskiwacze 0445115078 Audi/VW 3,0 TDI nowe F-ra (3320448809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

WTRYSKIWACZ WTRYSK AUDI A4 A6 3.0 Tdi 059130277BD (3339715771) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

WTRYSKIWACZ WTRYSK AUDI 3.0 059 130 277 AH;BD;AX (3339591398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Jak masz dostep do BD to bierz BD to wersja wtrysku poprawiona i wypuszczona jakos w polowie 2009. Produkowana do tej pory.

Swoja droga jak oryginalne BD mogą byc nie oryginalne ? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

tzn że podróby jakieś... gdzieś kiedyś się natknąłem na forum A6 właśnie na link do jakiejś chińskiej strony z wtryskami, podobno podrabianymi :/ i teraz nie wiadomo czy to co na allegro to ori czy nie.... bo cena zachęcająca, w serwisie ponad 3000zł za sztuke...

Opublikowano

Cieżka sprawa, i tak szukał bym BD ale od zaufanego sprzedawcy, duzy renomowany serwis itp. oni powini mieć z pewnego źródła.

Opublikowano
  • Autor

no ten Motor- Mar ma bardzo dużo pozytywów na allegro, sa i negatywy i neutrale, ale nie dopatrzyłem się żeby były za wtryskiwacze tylko inne rzeczy. zadzwonię, zapytam, pogadam, zobaczymy co powiedzą. i jak już to pojadę osobiście kupić, bo 100km mam do nich. z drugiej strony nigdzie indziej w internecie nie natknąłem sie na BD do kupienia z normalnych pieniądzach, jak już to te Boscha.

---------- Post dopisany 13-07-2013 at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany 12-07-2013 at 14:29 ----------

i wszystko jasne po kilku telefonach... te ori z Moto Mar z Bydgoszczy są z końcówką AH, czyli delikatna ściema względem tego co pisze w aukcji, a Boscha z Azet Diesel to ostatnia poprawiona wersja z końcówką 078, także tu wszystko tak jak powinno być bez ściemy, no i fakturę wystawiają bez problemu, czyli będzie można odliczyć VAT sobie :)