szafir1985 Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam W autku zmienilem lampy: 1. Tył Sonary - nigdy wiecej nic z tej firmy 2. Przód - reflektory dzielone z ringami firmy FK a oto efekt:
marcin j Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Przód ładnie , ale tył, dla mnie porażka, nie jestem zwolennikiem lexus look.
szafir1985 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 no co do sonarów to jakość wykonania cale szczescie kupilem sonary tylko na tył bo wyczytalem w pore na forum ze przednie sonary to juz totalna porażka
audiii a4 Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 tyl kicha.... a ringi to tylko w BMW a tam gadasz mi sie podobają ringi :> tez sobie chyba takie założę ale zespolone
mcm Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 przód ujdzie, ale tył do wymiany, załóż coś normalnego
topor Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 tyl kicha.... a ringi to tylko w BMW a tam gadasz mi sie podobają ringi :> tez sobie chyba takie założę ale zespolone przestan:d potem nie wiadomo co to jedzie ... Audika czy jakas beemka;]
majcel Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Przód jest ok odmładza autko No a z tyłu moim zdaniem za dużo lexa... a to do naszych audiczek nie pasuje...
Rekomendowane odpowiedzi