Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Szwecja vs Polska - przeglad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy chce zmienic olej, wszystkie filtry itp oraz najwarzniejsze rozrzad i zastanawiam sie gdzie to zrobic poniewaz siedze w Szwecji :gwizdanie:

Auto kupilem w marcu i bylo serwisowane w trybie Long Life, zostalo do mi do nastepnego przegladu jeszcze 15 600 km ale chce przejsc na standardowe wymiany co 15tys. W autoryzowanym servisie w Szwecji powiedzieli mi ze taki przeglad jak co 30 tys km + wymiana oleju, filtrów + sprawdzenie auta to koszt 850 zl z ich olejem. Chce jeszcze wymienic rozrzad poniewaz nie jestem w 100% pewien czy byl zmieniany :wallbash: wlasciciel mowil ze tak ale nie ma zadnej notki w ksiazce serwisowej :mysli:

W szwecji autoryzowane Audi chce za wymiane rozrzadu chce 1900zl.

Jak ksztaltuja sie ceny w Polsce i czy warto jechac do Polski czy robic wszystko w szwecji??

Opublikowano

hej.powiemci zebardzo tani ten rozrzad.zapytaj sie dokladnie o cene,jak ja pytalemdo mojego to chcieli ponad 9000tys koron...

Opublikowano

Jak pytałem się miesiąc temu o rozrząd w ASO w Polsce to w 2tys się miało zmieścić

bez problemu.

W nieautoryzowanych jakieś 1.5tys.

Opublikowano
  • Autor

Mi powiedzieli, ze wyniesie ok 5500 - 6000 sek a przy tym kursie wychodzi to bardzio korzystnie :good:

A za litr oleju Castrol SLX 5W30 zaplacilem tez w Audi 200 sek co wynosi 66 zl :kox:

Opublikowano

Zapytajw tym serwisie, http://www.mechanum.com/ i sprawdź dostępność w Twoim mieście , ja tam robiłem vw T5 duży przegląd, autko jeszcze jest na gwarancji, u nich nie tracisz gwarancji, mają autoryzacje vw , audi , skoda , seat itp. Dopytaj dokładnie . Mnie przegląd wyniusł taniej niż w Polsce.

Opublikowano
  • Autor

Ten autoryzowany serwis o którym mowie to ten http://www.michelsensbil.se/default.shtml tez mają autoryzacje vw , audi , skoda , seat itp. wiec mysle ze sa porzadni.