Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana radia a tylne głośniki + wzmacniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, do tej pory posiadałem fabryczne radio Audi gamma. Były w nim wejścia na 3 kostki, więc grały głośniki przednie i tylne + wzmacniacz.

Kilka dni temu zakupiłem używane radio Kenwood. Problem jest taki, że nie ma jak podłączyć tej żółto-zielonej kostki WAOq5gB.jpg.

Przez to wzmacniacz nie jest podłączony a tylne głośniki nie grają.

W związku z tym chcę zakupić adapter, który pozwoli mi podłączyć tą trzecią kostkę i tu właśnie pojawia się problem.

Czy to urządzenie sprawi, że tylne głośniki z wzmacniaczem będzie działać?

Modul Audi A3 A4 A6 A8 TT tylne glosniki subwoofer (3384581106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dodam, że nie mam systemu BOSE, tylko NOKIA.

Opublikowano

Głośniki tył + sub Adapter do Audi A3 A4 A6 A8 (3422004315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

witam ja kupilem model phoncar i napewno jest dobry,wiec moge ci powiedziec ze spelni zadanie,pozdrawiam

---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

i pamietaj o tym niebieskim kabelku zeby mu podac 12v najlepiej remote z radyjka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko,Yankesik ja też myślałem o takim samym zestawie jak Ty,jak kupisz to daj znać czy działa, i jeszcze mała prośba do Ciebie jak możesz to zrób dokładne foto kostek jaki kolor kabla w które miejsce kostki jest wpięty, bo u mnie ktoś tak nażezbił że wyciął te małe kostki i chcę to jakoś poskładać

Zdj_cie0041.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam właśnie pytanie dotyczące tego niebieskiego kabelka tez właśnie wymieniałem radio kupiłem wszystkie potrzebne kable i żeby tylne głośniki grały trzeba właśnie podłączyć niebieski kabelek jak to zrobić prawidłowo poprostu przeciąć i połączyć ze sobą ?

Opublikowano

Pierwszy modul jest do bani bo te regulacje z czasem dostaja luzu i tyl charczy a dwa ze zycze powodzenia aby dobrze ustawic glosnosc lewego i prawego glosnika.Przy przegiecu palki mozna nawet wzmacniacz spalic.

Sony Xperia Tapatalk 4

Opublikowano
Ja mam właśnie pytanie dotyczące tego niebieskiego kabelka tez właśnie wymieniałem radio kupiłem wszystkie potrzebne kable i żeby tylne głośniki grały trzeba właśnie podłączyć niebieski kabelek jak to zrobić prawidłowo poprostu przeciąć i połączyć ze sobą ?

witam ,tak wystarczy ,bo to chodzi tylko o wzbudzenie ,oczywiscie dobrze trzeba zaizolowac te kabelki bo jednak tam bedzie 12V

Opublikowano

Ok dzieki