POWER-KRIS Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Meldowac się. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
daro84.pl Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja jestem i chyba niema nas wielu
POWER-KRIS Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No tak ale Ciebie juz znam. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
swiezak84 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 czemu pytasz? jakiś klubowy Łomżing planujesz? jak tak to wpadne w gości
POWER-KRIS Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Czasem coś komuś trzeba pomóc doradzić itp. Może ktoś wie gdzie ktoś ma vaga trochę pojęcia o tym co robi. Umie troszkę podkręcić moc. Cos wgrać itp. Wiecie jak z tym w naszych okolicach. Czasem ktoś prywatnie ma więcej pojęcia niż 80 procent naszych warsztatów. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
daro84.pl Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Z tym masz racje. Nawet nie mają pojęcia jak tempomat zakodować
POWER-KRIS Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 Cieniusko czapkami nas wybiją;-) Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.
Cezarrr Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Elo. Wyniosłem się ale czasem wpadam:)
Rekomendowane odpowiedzi