szeryf Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Witam, bardzo podoba mi się cały czarny grill z przodu, bez chromu Ale mam też chrom wokół szyb, i teraz tworzy to jakąś całość. Czy bez chromu na grillu będzie to jakoś wyglądać? Może ktoś ma fotki avanta w takiej konfiguracji? Pozdrawiam
Piotrek81 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 moze tu cos znajdziesz:wink:https://www.google.com/search?q=audi+a4+b7+black+grill&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=I04_UqjbPKPkyQG0nYDYAg&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=667&dpr=1
blaszczuEL Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Moim zdaniem aż tak bardzo to się nie gryzie ze sobą ale jednak całość na czarno lepiej wygląda
Stano Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Jesli felgi zostaną srebrne to bedzie okay
demzorq Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 podłącze się do tematu, demontował ktoś te chrom listwy na drzwiach i wokoło ich ? od czego zacząć ?
PMRudy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mam grill ori z czarną listwą dookoła zamiast chromu. Do tego chromy dookoła szyb. Wygląda to w miarę fajnie Dodam, że relingi też w chromie Zrobię jakieś fotki, to wrzucę na mojego forumowego bloga.
Rekomendowane odpowiedzi