xBladex Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Koledzy czy zakładał ktoś z Was tą antenę pletwę rekina od b6 do b5?da sie to jakoś przerobić żebyś pasowało?.Wiem ze wtyczki nie będą pasować..Macie jakieś pomysły rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 a nie sadzisz ze taka pletwa bedzie troche dziwnie wygladac na b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 tak sadze,ale chciałem zapytać..bo moze ktoś akurat załozył cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 widzialem to u jednego goscia i zle to wcale nie wygladalo, skoro on mial wiec sie da, pytanie tylko jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 a no właśnie tu jest najgorsze jak to zrobić..na necie szukałem fotek z tym i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja tak mialem w kombi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ooo..a masz może jakieś foto jak to wyglądało?i jak to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A co mam pisac - wykrecasz stara i wkrecasz druga w jej miejsce . Wyglada super . Gdzies w temacie mojego audi sa foty . Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ok dzieki..poszukam..mam rozumieć ze tylko wtyczki pozmieniałeś i było ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nie do końca - dalem drugą antenę wewnętrzna na klapę w bagażniku pod plastikami co by mi radio dobrze gralo - bo zalożylem nie oryginalną taką antenę - jednak wyglądająca jak ori i ona niezbyt dobrze zbierala fale . Ale za to wygląd jak trzeba i na dodatkowej antenie smigalo super . Zreszta te ori anteny to raczej sa od gps/gsm i cos tam jeszcze ... Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ok dzięki za info i pomoc..zastanowię sie jeszcze nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi