Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nieoryginalne zderzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów!

Jakieś 3 miesiące temu stałem się dumnym posiadaczem wymarzonej B-szóstki, jak już się odbiłem z finansowego dołka postanowiłem ją troszką odświeżyć i wymienić kilka części które psują wizulny wygląd.

Kupując moje Audi wiedziałem że ma jakieś inne zderzaki przód i tył i również progi ale myślałem że to pewnie od jakiejś innej wersji bardziej usportowionej ale nie mam pojęcia z czego to jest.

Chciałbym wymienić w szczególności kratki z przodu które są połamane ale nie mam pojęcia gdzie takie kupić i co gorsza z jakiego modelu pochodzą.

Mój mechanik ściągając przedni (przy wymianie rozrządu) powiedział że to są nakładki a pod nimi jest normalny fabryczny zderzak. Mógłbym te nakładaki ściągnąc ale po pierwsze wyglądają fajnie a po drugie to niestety fabryczne mają dziury po śrubach mocujących nakładki.

Załącznam zdjęcię i proszę o pomoc "starych wyjadaczy" w rozkminieniu tej zagadki.

Z góry dziękuje!!!

K1024_IMAG0096.jpg

K1024_IMAG0097.jpg

K1024_IMAG0098.jpg

K1024_IMAG0099.jpg

Opublikowano

Pakiet fabryczny ms design (votex). To jak najbardziej ori zderzaki

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie za odpowiedź! Mam już coś po czym mogę szukać miejsca gdzie to kupić.

A może wiesz gdzie coś takiego dostać?

Opublikowano
  • Autor

A więc jest możliwość kupienia tego w ASO!!! Nie miałem pojęcia że to mają a to się Pan w ASO zdziwi hehe Byłem w Skodzie bo tylko taki diler jest u mnie w mieście ale to przecież VW Group i nie miał Pan pojęcia co to jest hehe.

Z używką będzie ciężko bo mało jest pewnie tych kratek na ryknu. Dzięki za linka, ale temu sprzedającemu została tylko środkowa :(

Dzięki bardzo za pomoc!

Pozdrawiam

Opublikowano

może ebay przewertuj :wink: tam też czasem zacne rodzynki można wyłapać :naughty: