Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] jak sciagnac boczek z drzwi kierowcy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukalem ale moze zle i nie znalazlem-musze sciagnac boczek z drzwi kierowcy ale nie wiem jak to zrobic.Prosze o pomoc chopy a jesli juz jest ten temat to prosze o usuniecie tego :good:

Opublikowano

Śruby mocujące są w dwóch miejscach: jedna, dłuuuga, na dole drzwi pośrodku, pozostałe pod tą imitacją aluminium, karbonu czy czego tam jeszcze (zależy co masz). Musisz zdjąć tę listwę, ukażą się śruby/wkręty.

Po wykręceniu śrub musisz delikatnie podważyć boczek-trzyma się jeszcze na takich plastikowych kołkach-trzeba to ostrożnie robić bo łatwo te kołki połamać ;( Linka od zamka drzwi jest na wcisk (wyciągasz linkę, nie kombinujesz ze zdjęciem tego "haczyka"), wypinasz kable od głośników, lusterek, szyb.

Przydaje się druga osoba, która przytrzyma, potrzyma .... ;)

Opublikowano
  • Autor

Śruby mocujące są w dwóch miejscach: jedna, dłuuuga, na dole drzwi pośrodku, pozostałe pod tą imitacją aluminium, karbonu czy czego tam jeszcze (zależy co masz). Musisz zdjąć tę listwę, ukażą się śruby/wkręty.

Po wykręceniu śrub musisz delikatnie podważyć boczek-trzyma się jeszcze na takich plastikowych kołkach-trzeba to ostrożnie robić bo łatwo te kołki połamać ;( Linka od zamka drzwi jest na wcisk (wyciągasz linkę, nie kombinujesz ze zdjęciem tego "haczyka"), wypinasz kable od głośników, lusterek, szyb.

Przydaje się druga osoba, która przytrzyma, potrzyma .... ;)

super :)[br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 18:08 _________________________________________________moze napisze o co chodzi bo nie wiem czy trzeba do tego sciagac tapicerke z drzwi

chce wyciagnac przycisk blokowania i odblokowywania zamkow drzwi ten ktory znajduje sie przed klamka-cz musze sciagac tapicerke ?

Opublikowano
moze napisze o co chodzi bo nie wiem czy trzeba do tego sciagac tapicerke z drzwi

chce wyciagnac przycisk blokowania i odblokowywania zamkow drzwi ten ktory znajduje sie przed klamka-cz musze sciagac tapicerke ?

Musisz zdjąć całość. Nie ma innego sposobu żeby odkręcić podłokietnik. Podłokietnik do boczka przytwierdza circa 13 śrub/wkrętów :blink:

We wtorek na spocie ściągaliśmy boczek u mnie żeby naprawić przycisk opuszczania/podnoszenia szyb. Ale udało się. Przy wielkiej pomocy ŁukaszaR :good::notworthy:

Opublikowano
  • Autor
moze napisze o co chodzi bo nie wiem czy trzeba do tego sciagac tapicerke z drzwi

Musisz zdjąć całość. Nie ma innego sposobu żeby odkręcić podłokietnik. Podłokietnik do boczka przytwierdza circa 13 śrub/wkrętów :blink:

We wtorek na spocie ściągaliśmy boczek u mnie żeby naprawić przycisk opuszczania/podnoszenia szyb. Ale udało się. Przy wielkiej pomocy ŁukaszaR :good::notworthy:

ale ja niechce odkrecac podlokietnika chyba ze musze go odkrecic zeby wyciagnac przycisk :)

Opublikowano

ale ja niechce odkrecac podlokietnika chyba ze musze go odkrecic zeby wyciagnac przycisk :)

Inaczej nie dostaniesz się do tych przycisków, musisz odkręcić podłokietnik.

Opublikowano
  • Autor

Inaczej nie dostaniesz się do tych przycisków, musisz odkręcić podłokietnik.

pewnie masz na mysli przyciski od sterowania szybami :) ok dzieki za pomoc bo nie wiedzialem jak zaczac :tongue4:

Opublikowano

pewnie masz na mysli przyciski od sterowania szybami :) ok dzieki za pomoc bo nie wiedzialem jak zaczac :tongue4:

Opuszczanie/podnoszenie szyb i blokowanie sterowania szyb z tylnych foteli jest w jednej obudowie, stanowi jedną całość

Opublikowano
  • Autor

Opuszczanie/podnoszenie szyb i blokowanie sterowania szyb z tylnych foteli jest w jednej obudowie, stanowi jedną całość

mam na mysli i caly czas pisze o przycisku od blokowania zamkow drzwi :)