Cin Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam Kupiłem a4 b7 z uwalonym silnikiem, Kupiłem BDK z 2007r po niby 87 tys km ( nawet moze byc prawdziwy bo jeszcze rozrzad ory z 2007r). Do tego doszło jeszcze turbo i dwumasa. Jest jeden problem drzenie karoserii. Poduszki pod silnikiem w stanie b.dobrym. Ja obstawiam albo pompo lub wydech. A moze rozrzad srednio ustawiony. Pozdrawiam Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
przemik Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Sprawdz zasilanie paliwem... filtr paliwa i tendempompe.
Cin Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 A czy warto przed wymiana filtra wyczyscic pompki preparatem, czy szkoda 50zł na taki zabieg
przemik Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Pewnie to nigdy nie zaszkodzi...
Cin Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 a co polecasz z LIQUI MOLY bo jest tego z 3 rodzaje, przyznaj ze chciał bym to zrobic nie dolewajac do paliwa. Jesli nie ma zadnych przeciwskazań
przemik Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Wg mnie nie ma. Liqui Moly moze byc... nic nie polecam bo sam nigdy tego nie robiłem... ale wiem ze chlopaki na forum stosowali dodatki od LM.
Cin Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam Po wymianie filtra paliwa ( data produkcji 2006r) jakos nie widzę poprawy. Ten jeden log z grupy 18 jest przy dodwaniu gazu. Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Czy coś oprócz tandempompy mozna cos jeszcze sprawdzic. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi