Opublikowano 28 Listopada 201312 l Siemka!! Okazało sie ze cieknie mi rekinek na dachu ta mala antenka jak jest ona zamocowana trzeba sciagac podsufitke? Pozdro
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Norma ze rekin cieknie. W bagażniku wyjmij lampkę i masz dostęp do śruby od anteny. Ja swoją delikatnie silikonem i skrecilem. Czasem wystarczy dokręcić z ćwierć obrotu. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 28 Listopada 201312 l jesteś pewny że to rekinek,może wyciekający płyn pachnie spryskiwaczem?pozdrawiam.kretek.
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Jak doszedłeś do tego że to antena? Pytam bo u mnie po deszczu na rolecie mam plamy z wody oraz podsufitkę mokrą i też obstawiam antenę albo uszczelnienia relingów
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Turzol wyjmij lampę jak gnije , koroduje lub jest w niej woda to 100% antena. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Turzol wyjmij lampę jak gnije , koroduje lub jest w niej woda to 100% antena. Sony Xperia Tapatalk Pro. Lampę czy lampkę? Antena ma luzy lekkie, myślę że jak dokręcę na max to się poprawi styk uszczelki z dachem
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Spadaj, z telefonu który wie lepiej jaki wyraz napisać to już się podałem z poprawkami. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Autor Auto mam dwa tyg widzialem plame na rolecie ale nic nie myslalem sobie myslalem jedynie ze ktos mogl ja wybrudzic ale dzis patrze a tam woda. Lmapka nie pali takze.... Ok najpierw sprobuje dokrecic.