zyleta210 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 problem rozwiązany.Auto szybko się nagrzewa ogrzewanie działa rewelacyjnie. Sprawę załatwiła wymiana termostatu na ori. Jednak poprzedni nowy termostat wahlera jest wadliwy. Praktycznie nie musiałem odpowietrzać układu- wlewając płyn odkręciłem zbiornik i trzymałem go wyżej niż rurki od nagrzewnicy więc płyn od razu popłynął odpowietrznikiem.
sony_dark Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 no i dlatego zawsze warto dać na ori i mieć spokój fajnie że się udało:)
sony_dark Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 no niestety troszke kosztuje, jak chcesz sie dowiedzieć to ASO heh:)
rafal9119 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 najbliższe aso to Skoda ale tam się nie udam bo popeline odwalaja
sony_dark Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie no jak masz problem z kupieniem ori to kup tego Wahler też polecany przez forumowiczów, ale przed montażem sprawdź czy się otwiera
Rekomendowane odpowiedzi