paulus794fun Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam, czy orientuje się ktoś czy można dostać samo szkło reflektora do Audi A4 B8 2010r Avant ( to chyba bez znaczenia) . Przeszukiwałem neta ale niestety nikt takiego czegoś nie oferuje. Mam zbite samo szkło, cały reflektor jest cały i sprawny. Oglądałem reflektor i na obwodzie łączenia szkła i plastiku są klipsy montażowe i po mojemu jest to możliwe. Czy ktoś miał już taki problem i ma jakiś pomysł na naprawę?
Beny Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam,czy orientuje się ktoś czy można dostać samo szkło reflektora do Audi A4 B8 2010r Avant ( to chyba bez znaczenia) . Przeszukiwałem neta ale niestety nikt takiego czegoś nie oferuje. Mam zbite samo szkło, cały reflektor jest cały i sprawny. Oglądałem reflektor i na obwodzie łączenia szkła i plastiku są klipsy montażowe i po mojemu jest to możliwe. Czy ktoś miał już taki problem i ma jakiś pomysł na naprawę? A może kup zwykłą lampe nie led, taniej cie wyjdzie i przełożyć samo szkło? Powinno podpasowac
proximpuh Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam,czy orientuje się ktoś czy można dostać samo szkło reflektora do Audi A4 B8 2010r Avant ( to chyba bez znaczenia) . Przeszukiwałem neta ale niestety nikt takiego czegoś nie oferuje. Mam zbite samo szkło, cały reflektor jest cały i sprawny. Oglądałem reflektor i na obwodzie łączenia szkła i plastiku są klipsy montażowe i po mojemu jest to możliwe. Czy ktoś miał już taki problem i ma jakiś pomysł na naprawę? A może kup zwykłą lampe nie led, taniej cie wyjdzie i przełożyć samo szkło? Powinno podpasowac Szkło jest identyczne w led i zwykłym reflektorze, trzeba dobrze podgrzać (nie za mocno oczywiście, tak, żeby klej zrobił się miękki) i zejdzie bez problemu Do niedawna miałem jeszcze 2 szkła od zwykłych, ale robiłem porządki w garażu i wywaliłem niestety
paulus794fun Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dzięki za pomoc, zastanowiłem się kupię cały reflektor bez bebechów za 450... trochę ból ale nie ma wyjścia. jeszcze raz dzięki
Tomek_A4 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Czy szkła w polifcie też są takie same w ksenonie i zwykłych?
Rekomendowane odpowiedzi