Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] montaz xenonów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o namiary warsztatu z okolic Krakowa,który bez problemu wymieni lampy zwykłe na xenony w a4 b7.

DZIĘKI

Opublikowano

A masz już takie lampy xenonowe ? Mozesz to zrobić samemu tylko pamietaj ze nie bedziesz mial samopozimowania ich .....

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja podepnę się do tematu, czy w monim b7 napewno nie będzie problebu z montażem xenonów HID takich jak na allegro sprzedają za 350 zł? Pytam się bo oddzwoniłem trochę parę zakładów które montują xenony i znalazłem tylko jeden który się tego podejmie w Kielcach. Ogólnie mówili że mieli kiedyś problem z A3 z 2003 roku, zapalała się lampka ABS i nie mogli sobie z tym poradzic, doszło do jakieś awarii elektroniki w Audi przez to że lipny chiński zestaw przetwornic strasznie siał po instalacji. Ale to było w A3, a w A4 nie wiem... dlatego pytam, bo nie chcę sobie popsuc autka.... a na orginały na razie nie mam szmalu... proszę o pomoc...

Opublikowano

Czy ktoś mi pomoże... bo nie wiem czy decydować się na xenony w miejsce orginalnych żarówek :wallbash:

Opublikowano

W b7 brak xenonów :shocked: Sądziłem, że to już standar czyli jak nie xenon to bixenon !

Opublikowano

no akurat moja wersja była tańsza czyli brak xenonów, podgrzewanych foteli, skóry, nawigacji, radia ze sterowaniem w kierownicy i asr.

Opublikowano

no akurat moja wersja była tańsza czyli brak xenonów, podgrzewanych foteli, skóry, nawigacji, radia ze sterowaniem w kierownicy i asr.

Ale nadal mnie to zastanawia, że b7 i w dodatku z 2007 :mysli:

Opublikowano

u mnie można zamontować :)

• 5 lat później...
Opublikowano

jak efekty ?? dorwałeś kogoś kto to zrobił ? możesz pochwalić się efektami ? Pozdrawiam